Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτό σε 24ωρη βάση το κέντρο αστέγων στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη λόγω κακοκαιρίας.

Το κέντρο αστέγων του δήμου Ηρακλείου θα είναι ανοικτό σε 24ωρη βάση έως και την ερχόμενη Τετάρτη για να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών που λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας θα χρειαστούν τη φιλοξενία του δήμου.

«Οι άνθρωποι που θα αναζητήσουν ζεστασιά και φροντίδα στο κέντρο αστέγων του Δήμου Ηρακλείου, θα έχουν τη δυνατότητα να διαμείνουν στα ειδικά διαμορφωμένα καταλύματα, να λάβουν βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης, κουβέρτες, ξηρά τροφή και ζεστά γεύματα και ροφήματα», αναφέρει ο δήμος Ηρακλείου.

Για το σκοπό αυτό, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, υπάρχει συστηματική συνεργασία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου με τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας και το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και το Τμήμα Πολιτισμού, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού κι Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, την Αστυνομική Διεύθυνση και το Πυροσβεστικό Σώμα Ηρακλείου. Επιπλέον, υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη από τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ηρακλείου, όπως το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ηρακλείου και η Ομάδα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.