Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ήττα και εκτός ημιτελικών η εθνική γυναικών πόλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ιταλία. Ηττήθηκε 10 – 4 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι.



Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε με δύναμη, διάθεση και ενέργεια στην άμυνα. Η Ιταλία άνοιξε το σκορ με την Γκαριμπότι και το πρώτο οκτάλεπτο έληξε 1–0 για τη «σέττε ρόσα». Στη δεύτερη περίοδο η εθνική μας συνέχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην επίθεση μην μπορώντας να διασπάσει την ιταλική άμυνα και να νικήσει την ιταλίδα τερματοφύλακα Τζούλια Γκορλέρο και με ένα επιμέρους σκορ 3 – 0 η Ιταλία ξέφυγε με 4 γκολ στο τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου. Η ελληνική ομάδα σκόραρε για πρώτη φορά 17‘ 15’’ μετά την έναρξη του παιχνιδιού με την Αντιγόνη Ρουμπέση. Τα προβλήματα στην επίθεση όμως παρέμεναν, ενώ και στην άμυνα δεχτήκαμε κάποια γκολ από την περιφέρεια για να διαμορφωθεί το τελικό 10 – 4 υπέρ της Ιταλίας.

Πρώτη σκόρερ για την εθνική μας ομάδα ήταν η Αντιγόνη Ρουμπέση που πέτυχε 3 γκολ, ενώ η Φιλιώ Μανωλιουδάκη πέτυχε 1.

Επόμενος στόχος πλέον για τις διεθνείς μας η είσοδος στην 6άδα και το εισιτήριο για το Προολυμπιακό Τουρνουά που θα γίνει στην πόλη Γκούντα της Ολλανδίας από 21 έως τις 28 Μαρτίου. Αύριο αγωνίζονται στις 13.00 με την ηττημένη του ζευγαριού Ουγγαρίας-Γαλλίας.

Τα οκτάλεπτα: 0 – 1, 0 – 3, 2 – 2, 2 – 4.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.