Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η οικογένεια με τα 18 παιδιά περιμένει το 19ο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας - Δείτε φωτογραφίες.

Η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αφού ανακοίνωσε ότι περιμένει το μωρό με τον αριθμό 19. H Sue και ο Noel Radford ορκίστηκαν ότι δεν θα κάνουν άλλο παιδί μετά τη γέννηση του Hallie Alphia Beau πριν από οκτώ μήνες. Αλλά η οικογένεια, που δεν διεκδικεί πλέον κανένα επιπλέον κρατικό επίδομα ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας που διατηρεί την εγκυμοσύνη-σοκ μαζί με μια φωτογραφία από το υπερηχογράφημα η οποία λέει ότι το μωρό θα έρθει τον Ιούλιο.

Ο Radford, ο οποίος έχει δικό του αρτοποιείο στο Lancashire, δημοσίευσε μια ανακοίνωση με τίτλο «Έχουμε κάποια νέα να μοιραστούμε!!! Υποδεχθείτε τη νέα πολύτιμη προσθήκη μας #19!!!» Εξήγησαν ότι είχαν αποφασίσει να εκπλήξουν τα υπόλοιπα 18 παιδιά τους, αφήνοντας τη φωτογραφία του υπερηχογραφήματος στο τζάκι και περίμεναν να δουν πότε και ποιος θα την παρατηρούσε πρώτος.

Ο ίδιος είπε: «Ανακοινώσαμε τα νέα μας στα παιδιά την περασμένη εβδομάδα μετά το υπερηχογράφημα και αποφασίσαμε να βάλουμε τη φωτογραφία στο τζάκι και να κάτσουμε πίσω και να παρακολουθήσουμε για να δούμε ποιος θα το παρατηρήσει πρώτα και πραγματικά δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος. Το ένα από τα παιδιά φυσικά εντόπισε πρώτο το υπερηχογράφημα και είπε «Ωωωω! Ποιος είναι αυτός;» με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της και εμείς είπαμε 'ποιος νομίζεις ότι είναι;'»

Η μικρή έτρεξε να το πει στην αδερφή της και μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά τα οποία ενθουσιάστηκαν, σύμφωνα με τους γονείς.

«Εμείς θέλαμε να το κρατήσουμε μυστικό για λίγο περισσότερο, αλλά τα παιδιά ήταν τόσο ενθουσιασμένα και άρχισαν να μοιράζονται το νέο και έτσι αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να το μοιραστούμε με όλους σας.» Η 40χρονη Sue πρόσθεσε μάλιστα: «Ήρθε ως μια τεράστια έκπληξη. Ήμασταν ανένδοτοι ότι δεν θα κάνουμε άλλο παιδί. Αλλά είναι ένα λαμπρό ξεκίνημα για το νέο έτος.» Οι Radfords μεγαλώνουν και συντηρούν τη τεράστια οικογένεια τους, χωρίς να ζητήσουν καμία επιπλέον κρατική παροχή εκτός από το τακτικό επίδομα τέκνου. Το ζευγάρι είναι μαζί κυριολεκτικά από την παιδική ηλικία με την Sue να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το οποίο σήμερα είναι 26 ετών, στην ηλικία των 14 ετών.

Από τότε σχεδόν κάθε χρόνο η Sue είναι έγκυος και φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Το ζευγάρι που ξοδεύει περίπου 30.000 λίρες για την ανατροφή των παιδιών τους ετησίως έχει και τρία εγγόνια ενώ όπως λένε κάθε πρωί χρειάζονται δύο πακέτα δημητριακών για να φάνε όλοι!

Αν και στην αρχή ξεκίνησαν να κάνουν τρία παιδιά σήμερα έφτασαν να είναι η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.