Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Προφυλακιστέος ο 53χρονος για την αποπλάνηση της ανήλικης κόρης του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απολογήθηκε ο πατέρας 9χρονης που έπεσε θύμα αποπλάνησης από 56χρονο υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, 53χρονος πολύτεκνος που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος ότι αποπλάνησε την 14χρονη κόρη του.

Προηγήθηκε καταγγελία της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία, ο πατέρας της, σε μη προσδιορισμένη χρονική στιγμή κατά τα έτη 2010-11, κι ενώ η ίδια ήταν σε ηλικία 9 με 10 ετών, προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Εκπαιδευτικοί της καταγγέλλουσας, φαίνεται πως αντιλήφθηκαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει με την μαθήτρια γυμνασίου, όταν διάβασαν γραπτό της, όπου το κοριτσάκι αναφερόταν σε περιστατικό που βίωσε με θύτη τον πατέρα της. Έτσι, η μικρή ενθαρρύνθηκε να καταθέσει στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο προφυλακισθείς που δηλώνει άνεργος, είναι πατέρας 13 παιδιών, ενώ η καταγγέλλουσα είναι το μικρότερο σε ηλικία παιδί του. Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται.

Στο μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 9χρονης, η οποία έπεσε θύμα αποπλάνησης από 56χρονο υπάλληλο τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης - υπόθεση που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο προκαλώντας αίσθηση στο πανελλήνιο.

Λίγες μέρες μετά την απολογία και προφυλάκιση του 56χρονου ομογενούς, η εισαγγελέας είχε απαγγείλει ποινική δίωξη σε βάρος του πατέρα της 9χρονης για «απλή συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, από κοινού».

Την άσκηση της δίωξης εισηγήθηκε νωρίτερα η ανακρίτρια που χειρίστηκε τη βασική υπόθεση και μελέτησε όλο το υλικό της δικογραφίας. Αυτή περιελάμβανε μικρής διάρκειας βίντεο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας της ανήλικης να παρακολουθεί τον 56χρονο και να επιδοκιμάζει (με χειροκροτήματα) τις ασελγείς ενέργειες σε βάρος της κόρης του. Η παραπάνω δίωξη στράφηκε κι εναντίον άγνωστου μέχρι στιγμής προσώπου που φαίνεται ότι «τράβηξε» το επίμαχο βίντεο.

Ο κατηγορούμενος πατέρας, απολογούμενος στην ανακρίτρια, φέρεται να είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάτι που κατά πληροφορίες, επιβεβαίωσε στη δική του απολογία κι ο 56χρονος. Ως προς το πρόσωπο που βιντεοσκοπούσε τις παραπάνω πράξεις, ο πατέρας απολογήθηκε ότι γνωρίζει μόνο το μικρό του όνομα, το οποίο και κατέθεσε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.