Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πώς θα κυκλοφορήσουν σήμερα τα μέσα μεταφοράς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νωρίτερα εκτελούνται τα τελευταία δρομολόγια - Δείτε πίνακα.

Σταδιακά από τις δέκα το βράδυ θα αρχίσουν σήμερα να αποσύρονται στα αμαξοστάσια τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ λόγω των εορτασμών της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, αύριο πρώτη του μηνός και στις 2 και 3 Ιανουαρίου θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών.

Στις 02/01/2016 ημέρα Σάββατο θα δρομολογηθούν όλα τα οχήματα σε πρόγραμμα δρομολόγησης Κυριακής. Όπως σημειώνει ο Οργανισμός θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιμέρους ανάγκες των Γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ. ) με στόχο να καλυφθούν οι ελλείψεις που τυχόν προκύπτουν με την αλλαγή των δρομολογήσεων από Σάββατο σε Κυριακή.

Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών. Αναλυτικότερα δείτε τον πίνακα εδώ.

Σε ό,τι αφορά το τρένο, το μετρό και το τραμ, για τις ώρες αναχώρησης των τελευταίων δρομολογίων απόψε δείτε τον παρακάτω πίνακα.



------------

Μέχρι τις 22.00 τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Η μοναδική γραμμή που θα λειτουργεί θα είναι η 78Ν.

Στις 10 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα δρομολόγια της γραμμής 78Ν (ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο), τα οποία θα εκτελούνται κανονικά από τις 10 το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου έως τις 6 το πρωί της 1ης Ιανουαρίου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.