Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Αστυνομικοί προσέφεραν δώρα και τρόφιμα σε εθελοντικές ομάδες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συμβολική χειρονομία για τους φορείς αλληλεγγύης που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Δώρα, τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη, που συγκέντρωσε το προσωπικό όλων των δομών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, προσέφεραν, αντιπροσωπείες των αστυνομικών όλων των διευθύνσεων αστυνομίας των πέντε νομών, σε εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο.

Πρόκειται για μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου, που παράγουν οι εθελοντικοί αυτοί φορείς στην τοπική κοινωνία της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προσέφεραν τα είδη που συγκέντρωσαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, που λειτουργεί σε εθελοντική βάση συσσίτιο, από το οποίο περισσότερα από πενήντα άτομα καθημερινά σιτίζονται. Ακόμη, ενίσχυσαν τον εθελοντικό Οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», καθώς και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί στην Καλαμάτα.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς επίσης, κουράγιο και δύναμη για την άσκηση των καθηκόντων τους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.