Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πέντε άνθρωποι που βγάζουν λεφτά από το YouTube

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάνοντας παράξενα πράγματα αποκομίζουν κέρδη.

Παρακάτω θα δούμε ανθρώπους που έχουν βρει παράξενους τρόπους να βγάζουν χρήματα κι όπως φαίνεται τα καταφέρνουν μια χαρά.

Ανεβάζουν στο YouTube βιντεάκια με παράξενα ή και αδιάφορα πράγματα που κάνουν, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες views και βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις που παίζουν πάνω σε αυτά.

Δείτε πέντε από αυτούς...


1. Ο άνθρωπος που βγάζει χρήματα τρώγοντας οτιδήποτε μπροστά στην κάμερα

Ο άνδρας με το κανάλι Shoenice22 στο YouTube προβάλει το ιδιαίτερο «ταλέντο» του και τρώει τα πάντα (κυριολεκτικά) αφενός για να διασκεδάσει όπως λέει τους ανθρώπους και αφετέρου να γίνει μια διασημότητα. Το πραγματικό του όνομα είναι Chris Schewe και όπως λέει γνωρίζει ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλά ένας χαζός, αλλά δεν ενοχλείται από αυτό. Ζει σε μια εποχή που μπορεί πραγματικά να κάνει ό, τι θέλει, ακόμη και ηλίθια πράγματα και να γίνει διάσημος από αυτό.

Το κανάλι του Chris είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στο YouTube με χιλιάδες συνδρομητές. Τι κάνει; Τρώει οτιδήποτε μπροστά στην κάμερα. Από ένα ολόκληρο μπουκάλι ξύδι μπαλσάμικο μέχρι σιλικόνη...



2. Το 8χρονο αγόρι που βγάζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια το χρόνο παίζοντας με τα παιχνίδια του μπροστά από μια κάμερα



Πρόκειται για τον Evan, ένα συμπαθέστατο 8χρονο αγόρι που μάλλον κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου. Βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια κάνοντας ό,τι κάνουν όλα τα παιδιά: παίζει με τα παιχνίδια του. Είναι το πρόσωπο της EvanTubeHD, ένα κανάλι του YouTube που κάνει το εξής απλό: Εξετάζει και παίζει με όλα τα παιχνίδια και τα βιντεοπαιχνίδια.

Τα βίντεο του Evan υπερβαίνουν το ένα εκατομμύριο views και το κανάλι κερδίζει περίπου 1,3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Σύμφωνα με τον πατέρα του όλα τα έσοδα από το κανάλι πάνε σε επενδύσεις και λογαριασμούς ταμιευτηρίου για τον Evan και τη μικρή αδελφή του.



3. Το απρόσωπο αστέρι του YouTube που βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως ξετυλίγοντας παιχνίδια της Disney



Πρόκειται για το τρίτο σε τηλεθέαση κανάλι στο YouTube στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια γυναίκα-μυστήριο (της οποίας το πρόσωπο δεν φαίνεται στο βίντεο) προβάλει και ανοίγει παιδικά παιχνίδια, πολλά από αυτά από τις ταινίες της Disney. Το κανάλι εκτιμάται ότι κερδίζει ετησίως περίπου 1,4 έως 21,9 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.



4. Η 18χρονη που βγάζει εκατομμύρια απλά αναρτώντας τα ψώνια της στο YouTube



Η Bethany Mota είναι μόλις 18 χρονών, αλλά χάρη στη μεγάλη δημοτικότητα των βίντεο με τα ψώνια της, είναι πιο γνωστή ακόμη και από την online έκδοση του περιοδικού Vogue και έχει το δικό της εμπορικό σήμα σε σειρά ρούχων και κοσμημάτων. Η έφηβη από τη βόρεια Καλιφόρνια μετέτρεψε το χόμπι της σε ένα φαινόμενο εκατομμυρίων δολαρίων χάρη στο YouTube. Τι κάνει; Ψωνίζει και προβάλει τα προϊόντα που αγοράζει στους εκατομμύρια «ακόλουθούς» της σχολιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά τους. Μεταξύ άλλων δίνει συμβουλές μόδας και μακιγιάζ και βγάζει πάρα πολλά λεφτά!



5. Ο άνθρωπος που εγκατέλειψε την εργασία του για να ανεβάζει βίντεο στο YouTube με το παιχνίδι Minecraft



Το διαδίκτυο μπορεί να κάνει θαύματα και κάποιοι το εκμεταλλεύονται σωστά. Ένας από αυτούς είναι Joseph Garrett ο οποίος έχει κάνει μια μικρή περιουσία απλά κινηματογραφώντας τον εαυτό του να παίζει βιντεοπαιχνίδια και ανεβάζοντας βίντεο στο YouTube. Τα βιντεάκια του έκαναν αίσθηση και ο ίδιος είναι στο δρόμο να γίνει εκατομμυριούχος. Στα βιντεάκια ο ίδιος δίνει συμβουλές και κολπάκια για το παιχνίδι και οι φανατικοί τον ακολουθούν.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.