Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η ΟΠΑΠ στο πλευρό των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρεις χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα.

Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα«Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρεις χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος η ΟΠΑΠ θα υλοποιήσει έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις περισσότερων από 10 Σωματείων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς φίλους.

Η ΟΠΑΠ στο πλευρό των παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί»

Τα παιδιά των 13 Σωματείων της διευρυμένης ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, γράφοντας παράλληλα και τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή.

Οι ευχές αυτές παρουσιάζονται σε Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει ενεργά, κάνοντας τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα, απλά επιλέγοντας μία παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλει να εκπληρώσει αυτά τα Χριστούγεννα.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, στο Athens Metro Mall, εγκαινιάστηκε μία από τις τρεις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις ζωγραφικής, στην οποία έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου από τον τηλεοπτικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ και εκπληρώνοντας παιδικές ευχές.

Με κάθε παράδοση δώρου, στην Χριστουγεννιάτικη Έκθεση της ΟΠΑΠ στα εμπορικά κέντρα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ένα αναμνηστικό για να θυμούνται πάντα τη σημαντική αυτή προσφορά για το καλό των παιδιών σε ανάγκη.

Τα έργα υποδομής που θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016, αφορούν κατασκευαστικές, επισκευαστικές και εργασίες συντήρησης, προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και εγκαταστάσεων σε περισσότερα από 10 Σωματεία του διευρυμένου δικτύου της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».





Χρήστος Μπαρτσόκας Πρόεδρος Ένωσης Μαζί για το παιδί, Πέτρ Ματεγιόφσκι Γενικός Διευθυντής Marketing ΟΠΑΠ


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.