Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Γιος ρώσου μεγιστάνα στραγγάλισε τη μητέρα του υπό την επήρεια ναρκωτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος.
Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου ο έφηβος γιος ενός Ρώσου μεγιστάνα στραγγάλισε τη μητέρα του με το καλώδιο φορτιστή ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο 19χρονος Egor Sosin συνελήφθη με την κατηγορία πως σκότωσε τη μητέρα του Anastasia Novikova-Sosina, η οποία βρέθηκε νεκρή σε σουίτα ξενοδοχείου στην πόλη Καζάν στη Ρωσία.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το άψυχο κορμί της 44χρονης γυναίκας πάνω στο αιματοβαμμένο κρεβάτι της.

Ο Egor είναι γιος του Igor Sosin, μεγιστάνα του κλάδου των κατασκευών, ο οποίος έχει ιδιοκτησία σε όλο τον κόσμο.

Η 44χρονη, πρώην γυναίκα του Igor, είχε πάει τον γιό της στο Καζάν για να λάβει θεραπεία για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ο έφηβος είπε στην αστυνομία πως η μητέρα του του έδωσε φάρμακα που είχαν ως αποτέλεσμα να έχει παραισθήσεις.

«Συναντήθηκα με τη μαμά μου για μια ιατρική διαδικασία», περιέγραψε, «μου έδωσε κάτι χάπια και αργότερα όταν πήγαμε στο ξενοδοχείο άρχισαν να συμβαίνουν παράξενα πράγματα, παραισθήσεις που έχω ακόμα».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μητέρα και γιος τσακώνονταν και φώναζαν τόσο δυνατά που ήθελαν να καλέσουν την αστυνομία. Όταν ο νεαρός εμφανίστηκε να περιφέρεται μόνο με τα εσώρουχά του, το προσωπικό του νοσοκομείου κάλεσε τις αρχές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 19χρονο υπό την επήρεια ναρκωτικών και μια γυναίκα με σημάδια βίαιου θανάτου στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός τη χτύπησε και την έπνιξε κατά τη διάρκεια του καβγά τους.










Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.