Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ταξίδι στο χωριό των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μοναδικό αντίτιμο η προσφορά τροφίμων.

Τη δυνατότητα να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ένα εορταστικό πρόγραμμα χωρίς άλλο αντίτιμο πέραν της προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας για το καλάθι κοινωνικής αλληλεγγύης, θα έχουν όσοι επισκεφτούν την εκδήλωση «Μετεώρων Χριστούγεννα 3», στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη (και τις δύο ημέρες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 16:30).

Ταξίδι στο χωριό των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, πρόκειται για ένα «λαμπερό, γιορτινό διήμερο γεμάτο μουσική, παιχνίδια, κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού, χορευτικές παραστάσεις, σπιτάκι του Αη Βασίλη, εργαστήρια και χειροτεχνίες», ενώ οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους το πορτοφόλι τους, αφού όλα εντός του χωριού -εκδηλώσεις, κρασί και γλυκά για τους ενήλικες, χοτ ντογκ και ποπ κορν για τα παιδιά- είναι δωρεάν (αν εξαιρεθεί η προσφορά τροφίμων για καλό σκοπό).

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία των Μετεώρων Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του δήμου Παύλου Μελά, διοργανώνει η «Συν-Μ-Πραξη», που αποτελείται από εννέα φορείς: το 7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Μετεώρων-Πολίχνης, τον αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο «Εθνικός Μετεώρων», την Ένωση Πολιτών Μετεώρων, τον αθλητικό σύλλογο Μετεώρων TAE Kwon-Dο, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Φίλοι του Δάσους», τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΓ. Ι. Θεολόγος», τον χορευτικό σύλλογο «Sport & Dance», ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος. Μουσικοκινητικής και αυτοάμυνας «Karatekinds Παναγία» και ο αθλητικός, μορφωτικός και πολιτιστικός σύλλογος γονέων 2ου δημοτικού σχολείου Πολίχνης «Μετεωρίτες».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.