Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Apple και Google: Οι πιο καινοτόμες εταιρείες του 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το 2005 η Boston Consulting Group δημιουργεί μια λίστα με τις πιο καινοτόμες εταιρείες και την δίνει στη δημοσιότητα. Φέτος στην πρώτη θέση φιγουράρει η Apple, στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Google και την τριάδα συμπληρώνει ως νέα είσοδος η Tesla του Elon Musk.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Microsoft, ακριβώς πίσω της στην πέμπτη θέση είναι η Samsung. Πέρσι η Samsung είχε βρεθεί στην τρίτη θέση, αλλά την εκτόπισε η Tesla. Στη συνέχεια ακολουθούν ονόματα όπως Toyota, BMW, Gilead Sciences, Amazon και Daimle. Το Facebook είναι στην 28η θέση ενώ και η Lenovo μπήκε στους top 50.

Σημειώνεται ότι κατά τα άλλα δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές, καθώς η Apple συνεχίζει για 11η χρονιά να φιγουράρει στην κορυφή, ενώ η Google έρχεται στη δεύτερη θέση για δυο συνεχόμενα χρόνια, αν και η Microsoft έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις φέτος όπως το νέο Microsoft Surface Book και Microsoft Surface Pro 4.

Την ίδια στιγμή, η Samsung έφερε τις κυρτές οθόνες με τα Samsung Galaxy S6 Edge και Samsung Galaxy S6 Edge Plus, αλλά δεν ήταν αρκετά για να την κρατήσουν στην τρίτη θέση.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.