Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Βρέθηκε νεκρή η Γιούλια Μπαλίκινα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θαμμένη σε ένα δυσπρόσιτο μέρος του δάσους της περιοχής Όλντεν Σμολέβιτσι, βρέθηκε η Γιούλα Μπαλίκινα, η 31χρονη σπρίντερ από την Λευκορωσία, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 28 Οκτωβρίου.

Βρέθηκε νεκρή η Γιούλια Μπαλίκινα

Η οικογένειά της δήλωσε αμέσως την εξαφάνισή της στις Αρχές οι οποίες είχαν αρχίσει να την αναζητούν. Σύντομα, οι υπεύθυνοι της έρευνας κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η Μπαλίκινα είχε δολοφονηθεί και στις 3 Νοεμβρίου συνέλαβαν τον μοναδικό ύποπτο που είχαν, τον Ντιμίτρι Β., ο οποίος είχε σχέση με την 31χρονη.

Τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο δάσος, με τον αρχηγό της αστυνομίας να ζητά πριν από μία εβδομάδα να αυξηθούν οι δυνάμεις για να συνεχιστεί η έρευνα. Μια ομάδα από 300 άνδρες ερεύνησε πάνω από 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα και τελικά, σήμερα το απόγευμα, βρέθηκε το πτώμα της Λευκορωσίδας. Η Μπαλίκινα ήταν τυλιγμένη με σελοφάν και θαμμένη κάτω από χόρτα!

Η Γιούλα Μπαλίκινα, πρωταθλήτρια στη χώρα της στα 100μ. και 200μ., είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπου έτρεξε και σκυταλοδρομία (4x100μ.). Τον Ιούνιο 2013 βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό που έληξε τον περασμένο Ιούλιο.

Δυστυχώς δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην δράση, ενώ είναι τρομερό το... θανατικό που έχει να κάνει με αθλητές που συμμετείχαν στους Αγώνες του 2012, καθώς 14 από αυτούς είναι νεκροί!


Πηγή: http://www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.