Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δημοσίευσε αισθησιακές φωτογραφίες 34χρονης και διώκεται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 33χρονος που κοινοποίησε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες αισθησιακού περιεχομένου 34χρονης χωρίς τη συναίνεσή της διώκεται για παραβίαση διατάξεων προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα .

Η 34χρονη κατήγγειλε τη δημοσίευση που όπως προαναφέρθηκε πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συναίνεσή της. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα κατέθεσε η ίδια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η δημοσίευση αφορούσε σε αισθησιακές φωτογραφίες που προέρχονται από προγενέστερη επαγγελματική της φωτογράφηση και συνοδεύτηκε από κοινοποιήσεις και αποστολή μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης σχετικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που παραπέμπουν στις εν λόγω φωτογραφίες, σε συγγενικά της πρόσωπα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προέβη σε κατ’ οίκον έρευνας προκειμένου να διερευνήσει στοιχεία που εντοπίστηκαν στην οικία του 33χρονου.

Στο πλαίσιο αυτό, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 33χρονου. Η υπόθεση θα επανυποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.