Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών και αστυνομικίνα φωτογραφίζονται γυμνές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι πανέμορφες λατίνες και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν.

Μια πρώην αρχηγός καρτέλ ναρκωτικών και μια πρώην αστυνομικός που συμμετείχε στην έρευνα κατά της συμμορίας της πρώτης, φωτογραφήθηκαν γυμνές για την προώθηση της ειρήνης! Οι δυο πανέμορφες λατίνες, κάποτε ήταν ορκισμένες εχθροί και τώρα φωτογραφίζονται αγκαλιά, για τις ανάγκες του περιοδικού Soho.

Η Ana Pacheco η οποία για αρκετά χρόνια ανήκε στην ομάδα FARC και ήταν ηγέτης των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, βρίσκεται γυμνή στην αγκαλιά της πρώην αστυνομικίνας Isabel Londono την οποία φιλά τρυφερά στο μάγουλο. Η Londono, υπηρέτησε στο Τμήμα Ασφαλείας της Κολομβίας φορά μαύρα, σέξι εσώρουχα και υπήρξε για χρόνια επικεφαλής της ομάδας που καταδίωκε την Pacheco και την ομάδα της.

Αλλά το παράξενο αυτό δίδυμο, έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν και συμφώνησε να δώσουν τα χέρια και να στείλουν ένα μήνυμα ότι όλες οι πλευρές μπορούν να ζουν αρμονικά.

«Στην αρχή εξεπλάγην όταν μου ζήτησαν να ποζάρω με σχεδόν καθόλου ρούχα, μαζί με την Pacheco, αλλά μου άρεσε το μήνυμα και εμείς που ζούμε στην Κολομβία έχουμε συνηθίσει τις δυνατές εικόνες οπότε χρειαζόμαστε κάτι σοκαριστικό για να "αγγίξουμε" τον κόσμο. Θέλαμε να τους δείξουμε, ότι υπάρχει τρόπος για την ειρήνη», είπε η πρώην αστυνομικός. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Pacheco, η οποία ανέφερε ότι αρχικά δίστασε για το κόνσεπ αυτό, αλλά τελικά αποφάσισε να δεχτεί. «Δεν υπάρχει πιο όμορφο, από δυο γυναίκες που κάποτε ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, να κάνουν κάτι τέτοιο. Είναι μια ευκαιρία να ζητήσω συγχώρεση από εκείνους που έβλαψα όταν βρισκόμουν στην παρανομία», τόνισε.


Η Ana Pacheco (αριστερά) και η Isobel Londono (δεξιά)












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.