Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ζευγάρι αρνιόταν να παραδοθεί, γιατί ήθελε να κάνει έρωτα για τελευταία φορά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξι ώρες περίμεναν οι αστυνομικοί.

Υπομονετικά για ώρες αναγκάστηκαν να περιμένουν αμερικανοί αστυνομικοί, όταν πηγαίνοντας να συλλάβουν έναν ύποπτο στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό του, χρειάστηκαν περίπου έξι ώρες ώσπου το ζευγάρι που είχε κλειδωθεί μέσα, να κάνει έρωτα για τελευταία φορά.

Αφού πέρασαν έξι ώρες και με την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τον «εραστή» Πάτρικ Μπαουτίστα, 34 ετών, στο τροχόσπιτο του ζεύγους στη Φλόριντα, ανέφερε το γραφειο του σερίφη της πόλης Τζάκσονβιλ.

Η σύντροφός του, Λιάν Χουν, 30 ετών, συνελήφθη επίσης.

Ο Μπαουτίστα ήταν καταζητούμενος για ένοπλη ληστεία. Οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ της Τετάρτης στο τροχόσπιτο και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι βρισκόταν μέσα. Ήταν άοπλοι αλλά αρνήθηκαν να βγουν.

Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και η Λιάν Χουν είπε στους αστυνομικούς ότι δέχονταν να παραδοθούν, αλλά εκείνη ήθελε «να κάνει έρωτα μαζί του μια τελευταία φορά».

Παραβλέποντας το πάθος των δύο εραστών, οι αστυνομικοί αποφάσισαν τελικά να καλέσουν τις ειδικές δυνάμεις, για να τους αναγκάσουν να βγουν έξω.

Και οι δύο κατηγορούνται για παράνομη κατακράτηση, επειδή είχαν περιορίσει στο σπίτι τους μια γυναίκα και δεν την άφηναν να φύγει και για αντίσταση κατά της αρχής χωρίς να προβάλουν βία.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.