Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της που «πήδηξε στην αγκαλιά της και της έσπασε τον καρπό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Την αγαπώ» λέει ο Σον για τη συγγενή του που τον έσυρε στα δικαστήρια ζητώντας του αποζημίωση.

Ένας 12χρονος τον οποίο μήνυσε η θεία του ζητώντας αποζημίωση ύψους 127.000 δολαρίων επειδή έσπασε τον καρπό της όταν το παιδί πήδηξε στην αγκαλιά της πριν από τέσσερα χρόνια, στο πάρτι των γενεθλίων του, δήλωσε την Πέμπτη στην τηλεόραση ότι «την αγαπάει» και ξέρει πως κι εκείνη τον αγαπά επίσης.

aunt

Δικαστήριο του Μπρίτζπορτ, στο Κονέτικατ, απέρριψε την Τρίτη τον ισχυρισμό της 54χρονης Τζένιφερ Κόνελ ότι ο ανιψιός της, ο Σον Ταράλα, της οφείλει αποζημίωση για τον τραυματισμό που υπέστη τον Μάρτιο του 2011 στο πάρτι των γενεθλίων του. Πολλοί χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν δριμύτατα τη θεία για την απόφασή της να σύρει το παιδί στα δικαστήρια.

«Δεν θα έκανε ποτέ τίποτα για να πληγώσει την οικογένεια ή εμένα», υπερασπίστηκε τη θεία του ο Σον, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Η Κόνελ από την πλευρά της υποστήριξε ότι το όλο θέμα ήταν μια «παρεξήγηση». Ήταν υποχρεωμένη να κατονομάσει το παιδί στην αγωγή που υπέβαλε ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και αποθεραπείας της. «Ήταν απλώς ένα τυπικό θέμα. Το είχα πει από την αρχή, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος θόρυβος. Δεν θέλω να μηνύσω τον Σον», είπε.
Η Κόνελ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι όταν το αγόρι πήδηξε στην αγκαλιά της έπεσαν και οι δύο κάτω. Υποστηρίζει ότι λόγω του τραυματισμού της, δυσκολευόταν να ανέβει την σκάλα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν και ότι η κοινωνική ζωή της επηρεάστηκε αρνητικά.

Η μητέρα του Σον πέθανε πέρσι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.