Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ασύλληπτη κτηνωδία στην Ινδία: Βίασαν δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 χρονών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο μικρές Ινδές, δυόμιση και πέντε ετών, έπεσαν θύματα βιασμού, η δεύτερη μάλιστα ομαδικού, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δίχρονο κοριτσάκι απήχθη αργά χθες Παρασκευή από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί, και βιάστηκε προτού οι δράστες το εγκαταλείψουν σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του, επεσήμανε η αστυνομία.

Ασύλληπτη κτηνωδία στην Ινδία: Βίασαν δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 χρονών

Ο Πουσπέντρα Κούμαρ αξιωματούχος της αστυνομίας αρμόδιας για το δυτικό Νέο Δελχί διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους», είπε ο Κούμαρ.

Εξάλλου ένα άλλο μικρό κορίτσι, πέντε ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Άναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί χθες το βράδυ, αφού την προσέλκυσαν στο σπίτι ενός γείτονα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Τα ρούχα της ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση», εξήγησε ένας αστυνομικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο παιδί έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.