Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Οι νέοι σπουδαστές στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοινώθηκαν και 117 μετεγγραφές Β' και Ε' εξαμήνων.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 372 νέων σπουδαστών που εισάγονται συμπληρωματικά στην ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας για το εκπαιδευτικό έτος 2015-16. Οι 372 σπουδαστές επιμερίζονται 140 σε πλοιάρχους και 232 σε μηχανικούς ενώ η εισαγωγή τους πραγματοποιήθηκε εκτός πανελλαδικών με το απολυτήριο λυκείου και άλλα μοριοδοτούμενα κριτήρια.

Οι εισαγόμενοι πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στην ΑΕΝ/Μακεδονίας όχι αργότερα από την 9η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα. Όσοι δεν παρουσιασθούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα ακόλουθα:

1. Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία της

2. Τέσσερις φωτογραφίες

3. Πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ)

Οι επιτυχόντες Μηχανικοί και Πλοίαρχοι
Ανακοινώθηκαν 117 μετεγγραφές Β και Ε εξαμήνων

Με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας Θεόδωρου Δρίτσα εγκρίθηκαν οι μετεγγραφές των σπουδαστών Α.Ε.Ν. (ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ-ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ) Β΄ και Ε΄ Εξαμήνων όπως αυτές αναφέρονται στους επισυναπτόμενους πίνακες.

Οι Α.Ε.Ν. στις οποίες φοιτούν μέχρι σήμερα οι μετεγγραφέντες σπουδαστές να τους ενημερώσουν ενυπογράφως σχετικά. Η Ολοκλήρωση μετεγγραφών πραγματοποιηθεί εντός δεκαημέρου από την κοινοποίηση της παρούσας.

Μετεγγραφή που κατόπιν συναίνεσης ενδιαφερόμενου σπουδαστή δεν εκτελεστεί εντός της τασσόμενης στην παρούσα προθεσμίας, ακυρούται.

Η απόφαση


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.