Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η Lady Gaga καταγγέλλει τη σεξουαλική κακοποίηση γυναικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σκληρές σκηνές και αλήθειες μέσα από το νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Till It Happens To You».

Την πικρή αλήθεια του βιασμού που υφίστανται κορίτσια σε αμερικανικές Πανεπιστημιουπόλεις κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους αφηγείται το νέο τραγούδι της Lady Gaga και παρουσιάζει το βίντεο κλιπ που το συνοδεύει.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ «The Hunting Ground» - το οποίο έκανε πρεμιέρα στο «Sundance Film Festival» - η Lady Gaga μαζί με την 59χρονη βραβευμένη τραγουδοποιό Diane Warren έγραψαν το τραγούδι «Till It Happens To You».

Η δημιουργία του 63χρονου σκηνοθέτη Kirby Dick παρουσιάζει τα πολυάριθμα περιστατικά βιασμού στις αμερικανικές Πανεπιστημιουπόλεις, καταγγέλλοντας την κάλυψή τους από τους πανεπιστημιακούς Oργανισμούς και προβάλλοντας τις καταστροφικές συνέπειες που βιώνουν τα θύματα.



Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, οι σεξουαλικές επιθέσεις έχουν λάβει τα τελευταία χρόνια διαστάσεις επιδημίας, καθώς μία στις πέντε γυναίκες που φοιτά σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ θα πέσει κάποια στιγμή θύμα επίθεσης.



Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία των Andrea Pino και Annie E. Clark, οι οποίες βιάστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο της Β. Καρολίνας, ενάντια του οποίου ξεκίνησαν καμπάνια, αφού κατέθεσαν μήνυση.



Αξίζει να αναφέρουμε πως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της δυναμικής μπαλάντας «Till It Happens To You» - η οποία συνοδεύεται από video clip με ιδιαίτερα ρεαλιστικές, σκληρές εικόνες - θα δοθούν σε Oργανώσεις που βοηθούν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.