Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώην μέλη συμμορίας αποκήρυξαν τη βία και τώρα «χτυπούν» τατουάζ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τις φωτογραφίες τους.

Στην έρημο της Indio στην Καλιφόρνια, οκτώ άνδρες έχοντας αποτινάξει το παρελθόν τους ως μέλη συμμορίας, ελπίζουν σε μια ζωή χωρίς βία.

Πλέον, ζουν ως tattoo artists και όπως λένε στον φωτογράφο Jonathan May που έζησε για λίγο διάστημα μαζί τους, οι σκοτεινές ιστορίες τους είναι γεμάτες με απώλειες που όμως όλες τελικά συγκλίνουν στη λύτρωση. Ο φωτογράφος μέσα από τα καρέ του, μας συστήνει τους Chip, Dreamer, Sinner, Lazz, Assault, Case 1, Angel και G-Money οι οποίοι παρακινημένοι από τον φίλο τους William Taylor άνοιξαν ένα στούντιο για τατουάζ, στη μνήμη της μητέρας του τελευταίου που έχασε πρόσφατα.

Ο May είχε τη δυνατότητα να τους φωτογραφήσει, όταν εκείνοι του έδωσαν την άδεια, έπειτα από κάμποσες συναντήσεις τους-στο τέλος κατέληξαν και φίλοι. Ο φωτογράφος, σε μερικές εικόνες, ζήτησε από τους άντρες να «θυμηθούν» το παρελθόν τους ποζάροντας με ανάλογο στιλ και ύφος. Οι περισσότεροι, έμαθαν να «χτυπούν» τατουάζ στη φυλακή και έχουν ζήσει καταστάσεις που αρκετοί κοινοί θνητοί, δεν έχουν φανταστεί.
































Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.