Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ημερίδα στο υπουργείο Παιδείας με θέμα «Φινλανδικό - Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και η Φινλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Φινλανδικό Ελληνικό εκπαιδευτικό Σύστημα - Καλές Πρακτικές», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ισογείου του κτηρίου της Κ.Υ. του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα, παρακαλούνται να δηλώσουν την παρουσία τους, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο, την ειδικότητα και τη σχολική μονάδα στην οποία υπηρετούν, στην ηλεκτρονική δ/νση: imerida-fingrec@minedu.gov.gr, ως την Τετάρτη 9-9-2015. Οι εισηγήσεις των Φινλανδών ομιλητών θα είναι στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στην ελληνική.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις. Η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου έχει ήδη στείλει σχετικό έγγραφο στις σχολικές μονάδες με την παράκληση προς τους Δ/ντες να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.