Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Λιλιπούτειοι «δραπέτες» άφησαν άφωνη τη Ρωσία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έσκαψαν σήραγγα για να το σκάσουν από το σχολείο τους και να... αγοράσουν μια Τζάγκουαρ.

Δύο αγόρια ηλικίας 5 ετών έσκαψαν χρησιμοποιώντας φτυαράκια που παίζουν τα παιδιά στην άμμο μια σήραγγα με στόχο να φύγουν από το σχολείο τους στο Ουράλια και να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Τα δύο αγόρια το έσκασαν από το νηπιαγωγείο τους στο Μαγκνιτογκόρσκ, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας, από ένα μικρό πέρασμα που είχαν σκάψει πριν από πολλές πολλές ημέρες με τη βοήθεια παιδικών φτυαριών στα θεμέλια του σχολείου τους» έγραψε η εφημερίδα Komsomolskaia Pravda.

Οι λιλιπούτειοι «δραπέτες» κατόπιν περπάτησαν μια απόσταση 2 χιλιομέτρων έως μία αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων όπου σκέφτονταν να αγοράσουν μια Τζάγκουαρ, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Μια περαστική υποψιάστηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε καθώς είδε τα παιδιά να βολτάρουν δίπλα στην αντιπροσωπεία και τα ρώτησε τι ακριβώς έκαναν εκεί.

«Τα παιδιά εξήγησαν ότι είχαν φύγει από το νηπιαγωγείο τους για να αγοράσουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, όμως δεν είχαν χρήματα» συνεχίζει η εφημερίδα.

Έπειτα η γυναίκα τα οδήγησε σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου είχε σημάνει ήδη συναγερμός καθώς η διεύθυνση του σχολείου είχε ενημερώσει για την εξαφάνιση των αγοριών.

Η εκπαιδευτικός που ήταν επικεφαλής της τάξης των δύο παιδιών δήλωσε ότι δεν πρόσεξε ότι αυτά έλειπαν, επιβεβαίωσαν οι συνάδελφοί της τους οποίους επικαλέστηκε η εφημερίδα. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, η δασκάλα απολύθηκε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.