Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Έδεσαν γάτα κάτω από αυτοκίνητο για να πεθάνει βασανιστικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σώθηκε από θαύμα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Δεν βρίσκει κανείς πώς να εξηγήσει την πράξη αγνώστων στην Cumbria της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι έδεσαν μια γάτα κάτω από ένα αυτοκίνητο, ώστε όταν ο ανυποψίαστος οδηγός του να βάλει μπροστά το άτυχο ζώο να βρει φρικτό και βασανιστικό θάνατο καθώς θα σέρνεται στο οδόστρωμα.

Το γατί υπήρξε τυχερό μέσα στην ατυχία του καθώς εντοπίστηκε παγιδευμένο μέσα σε σακούλα και δεμένο στη ρόδα του αυτοκινήτου.

«Δεχθήκαμε κλήση για ένα μικρό ζώο που ήταν παγιδευμένο», εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής που κλήθηκε να απεγκλωβίσει τη γάτα.

«Αντικρίσαμε ένα όχημα, του είχε κάνει σήμα να σταματήσει μια περαστική που παρατήρησε πως από κάτω του έσερνε κάτι. Χρειάστηκε να βγάλουμε τη μία ρόδα και τότε είδαμε πως κάποιος είχε δέσει τη γάτα στον άξονα, μέσα σε σακούλα ανακύκλωσης».

Εκπρόσωπος της οργάνωσης RSPCA που ανέλαβε τη φροντίδα της γάτας εξήγησε πως όταν έφτασαν στο σημείο οι παρευρισκόμενοι είχαν βγάλει τη γάτα από τη σακούλα αλλά εκείνη δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

«Ευχόμαστε να ήταν ατύχημα αλλά ζητούμε όποιος έχει πληροφορίες για το περιστατικό να μας τις δώσει», κατέληξε.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.