Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τα αχώριστα τετράδυμα αρχίζουν μαζί σπουδές στο ίδιο Πανεπιστήμιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παρακολουθούν και τα ίδια μαθήματα - Δείτε φωτογραφίες.

Η φοιτητική ζωή αρχίζει σήμερα για τα τετράδυμα Sarah, Serah, Samuel και Salome. Πιστεύεται πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του των 128 χρόνων που το πανεπιστήμιο McMaster υποδέχεται τετράδυμα.

Όπως δηλώνουν, πάντα ήθελαν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μαζί. «Τέσσερα μυαλά είναι καλύτερα από ένα», είπε η 18χρονη Salome.

Παρότι δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν, οι τέσσερις ενδιαφέρονται για επαγγέλματα υγείας. Εκτός από ένα ή δύο μαθήματα, το υπόλοιπο πρόγραμμά τους είναι ίδιο, δήλωσε ο πατέρας τους Samuel Devasikhamony. «Είναι επειδή έχουν τον ίδιο στόχο», εξήγησε.

Παρότι πολλοί πρωτοετείς περνούν μια περίοδο μοναξιάς μέχρι να την αφήσουν οριστικά πίσω τους κάνοντας νέους φίλους, τα τετράδυμα δεν θα έχουν τέτοιο θέμα καθώς από τους 21.400 φοιτητές θα ξέρουν τουλάχιστον τρεις ανθρώπους ο καθένας.

Τα τέσσερα αδέλφια μεγάλωσαν αχώριστα. Με εξαίρεση τον Samuel που πηγαίνει δύο εβδομάδες κατασκήνωση το καλοκαίρι, σπάνια περνούν χρόνο χωριστά. «Και ο Samuel πάντα θέλει να γυρίσει σπίτι νωρίτερα», λέει ο πατέρας του.

Η Sarah, που είναι η μεγαλύτερη από τους τέσσερις καθώς γεννήθηκε περίπου μισό λεπτό νωρίτερα, λέει πως μοιράζεται έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τα αδέλφια της. «Θέλουμε να είμαστε μαζί και να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο», δηλώνει.

Στη γέννα ακολούθησε η Serah και στη συνέχεια ο Samuel και η Salome.

Τα τετράδυμα γεννήθηκαν στο Αμπού Ντάμπι και μετακόμισαν στον Καναδά όταν ήταν βρέφη.








Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.