Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλήματα πριν χτυπήσει το κουδούνι στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λειτουργικά κενά από την έλλειψη εκπαιδευτικών.
Σύσκεψη για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία των Χανίων πραγματοποιήθηκε σήμερα με συμμετοχή του προέδρου της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Χανίων Νίκου Βλαζάκη και των διευθυντών των μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης.

Η έλλειψη του απαραίτητου εκπαιδευτικού προσωπικού και η ανάγκη για κάλυψη των λειτουργικών κενών που έχουν καταγραφεί σε σχολεία της πόλης ήταν το βασικό σημείο του προβληματισμού.

Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη, είναι πολύ πιθανόν, τα κενά εκπαιδευτικών να δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως στη λειτουργία των ολοήμερων σχολείων που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου Χανίων. Στον αντίποδα, έχουν ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό τους οι εργασίες συντήρησης στα σχολεία, ενώ ο κ. Βλαζάκης, κατά τη σύσκεψη, ζήτησε την συνεργασία διευθυντών και εκπαιδευτικών στο θέμα της αντιμετώπισης των βανδαλισμών από αγνώστους που παρατηρούνται σε πολλές σχολικές μονάδες.

Σχετικά με την καθαριότητα, αυτό που επισημάνθηκε ήταν ότι λόγω μη εκταμίευσης του απαραίτητου κονδυλίου δεν έχουν προχωρήσει προσλήψεις καθαριστριών, ωστόσο, το θέμα θα αντιμετωπισθεί σε πρώτη φάση με καθαρίστριες του δήμου Χανίων.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.