Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ποια εσώρουχα θεωρούν σέξι οι άντρες;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είναι προφανές πώς όταν ένας άντρας σας βλέπει με τα εσώρουχά σας, ενδεχομένως δεν τα παρατηρεί επειδή αυτό που του έχει συνεπάρει το μυαλό είναι το γεγονός ότι είστε σχεδόν γυμνή.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς δεν είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι είδους εσώρουχα από αυτά που έχουν οι γυναίκες στο συρτάρι τους, ιντριγκάρουν τους άντρες. Τούτου λεχθέντος, το περιοδικό Men ‘s Health ρώτησε τους οπαδούς τους στο Facebook τις σκέψεις τους. Διαβάστε και να είστε προετοιμασμένοι να γελάσετε με τις σούπερ ειλικρινείς παρατηρήσεις τους. 


Το 40% των αντρών προτιμούν τα boy shorts



Όπως εξηγούν τα κορίτσια φαίνονται άνετα μέσα σε αυτά. Άνεση σημαίνει σέξι και όπως επισημαίνουν «αγκαλιάζουν» τέλεια τα γυναικεία οπίσθια.

To 34% των αντρών προτιμούν τα thong



Τα thong έχουν λάστιχο μέσης παρόμοιο με τα τάνγκα, αλλά παρέχουν πολύ λιγότερη έως καθόλου κάλυψη στο πίσω μέρος. Γιατί λοιπόν να μην αρέσουν στους άντρες;

To 13% των αντρών προτιμούν τα στρινγκς



Και συγκεκριμένα τη θέα που προσφέρουν! 

Το 12% των αντρών προτιμούν τα εσώρουχα μπικίνι



Είναι προτιμότερα από εκείνα τα εσώρουχα που είναι σαν της γιαγιάς και όχι υπερβολικά σέξι. Οι συντηρητικοί άντρες τα λατρεύουν!

Το 1% των αντρών προτιμούν τα εσώρουχα της γιαγιάς



Σχεδόν όλες οι γυναίκες είχαν κάποια περίοδο της ζωής τους ένα ή δύο εσώρουχα αυτού του είδους. Ειδικά τις δύσκολες ημέρες του μήνα, έχουν την τιμητική τους!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.