Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μια πτήση άνω κάτω έκανε μεθυσμένη επιβάτης που βγήκε εκτός εαυτού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έβρισε τον αεροσυνοδό, έδειξε τα στήθη της και του πέταξε ένα κουτί με αναψυκτικό.

Σαματά φαίνεται να προκάλεσε μια επιβάτης που ταξίδευε από το Λας Βέγκας προς την Χαβάη, όταν αρνούμενη να συμμορφωθεί με την απαγόρευση χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου διαπληκτίστηκε με τον αεροσυνοδό.

Σύμφωνα μάλιστα με τους επιβάτες η μεθυσμένη επιβάτης, έβγαλε τη μπλούζα της δείχνοντας τα στήθη της στη συνέχεια έβρισε τον αεροσυνοδό μέχρι που του πέταξε κι ένα κουτί με αναψυκτικό. Η ίδια αρνούμενη τις κατηγορίες ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα μιας κακής μέρας του πληρώματος του αεροσκάφους. Το περιστατικό έληξε με την 34χρονη, Kristin Sharp, να ανακρίνεται από το FBI μετά την την προσγείωση του αεροσκάφους για τη σύγκρουσή της με τον αεροσυνοδό.

epibatis

Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού η υπεύθυνη για το σαματά επιβάτης, δήλωσε στο Hawaii News Now: «Απολογούμαι που προκάλεσα το όλο επεισόδιο αλλά δεν χρειαζόταν να το τραβήξουμε στα άκρα. Νομίζω πως ο αεροσυνοδός είχε μια πολύ κακή μέρα και ξέσπασε πάνω μου κρίνοντας ανάρμοστη την συμπεριφορά μου» Προσέθεσε επίσης ότι κι εκείνος υπήρξε πολύ αγενής μαζί της.

Οι λοιποί συνταξιδιώτες της πτήσης βέβαια επιβεβαίωσαν στις αρχές ότι η Sharp πρόβαλλε τα στήθη της, έβρισε τον αεροσυνοδό και του πέταξε κι ένα μισογεμάτο κουτί αναψυκτικού. Ερωτηθείς η ίδια, εξήγησε πως «δεν σκόπευε να το πετάξει στον ίδιο απλώς δεν πέτυχε τον κάδο απορριμμάτων»…

Οι συνεπιβάτες είχαν δει την Sharp να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο την ώρα που επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο και συνέχισε να το χρησιμοποιεί παρόλο που ο αεροσυνοδός την υπενθύμισε πως δεν επιτρέπεται η χρήση του κατά την διάρκεια της πτήσης. Αν και η ίδια ισχυρίζεται πως το έσβησε, οι υπόλοιποι επιβάτες καταθέτουν πως συνέχισε να καπνίζει μέχρι και στην τουαλέτα.

Το πλήρωμα αντέδρασε και το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις. Μετά την φραστική επίθεση ο αεροσυνοδός την τοποθέτησε με τον φίλο της έξω από το πιλοτήριο για την υπόλοιπη διάρκεια της πτήσης.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές και η επιβάτης είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις καθώς η ποινή για επίθεση σε αεροσυνοδό μπορεί να περιλαμβάνει έως και 20 χρόνια κάθειρξης, όπως διευκρινίζει η Daily Mail


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.