Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκαριστική φωτογραφία από ξυλοδαρμό 9χρονου από τη θετή του μητέρα στην Κίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον είχε χτυπήσει επειδή δεν είχε τελειώσει τα μαθήματά του...

Θετή μητέρα από την Κίνα που δικάζεται για σωματική κακοποίηση του 9χρονου υιοθετημένου γιου της παραδέχθηκε πως τον είχε χτυπήσει «αλλά όχι πολύ», όπως είπε, και δήλωσε αθώα στις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν.

china

Η Li Zhengqin κατέθεσε πως μαστίγωσε το γιο της «με καλή πρόθεση» όταν διαπίστωσε πως της είχε πει επανειλημμένα ψέματα.

«Προσπάθησα μάταια για τρία χρόνια να τον βοηθήσω να σταματήσει τα ψέματα. Φοβόμουν πως θα αναπτύξει στο μέλλον κι άλλες κακές συνήθειες», δήλωσε η Li, «ήθελα να του δώσω ένα μάθημα και όχι να τον πονέσω. Τον χτύπησα εκείνη τη νύχτα αλλά όχι πολύ».

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως τα σημάδια από το ξυλοκόπημα του 9χρονου εκείνο το βράδυ έδειχναν πως η μητέρα του δεν τον είχε χτυπήσει πολύ, ωστόσο παλαιότερη φωτογραφία που είχε δημοσιοποιήσει ο δάσκαλος του αγοριού προκαλεί ανατριχίλα.

Τότε το αγόρι, που είχε υιοθετηθεί σε ηλικία 6 ετών, είχε φάει ξύλο επειδή δεν είχε τελειώσει τα έξτρα μαθήματα που του είχε βάλει η μητέρα του.

Οι θετοί γονείς, ένας δικηγόρος και ένας δημοσιογράφος, είναι συγγενείς των βιολογικών γονιών του παιδιού. Μάλιστα η βιολογική μητέρα του αγοριού μήνυσε τον δάσκαλο που έδωσε την επίμαχη φωτογραφία στη δημοσιότητα κατηγορώντας τον πως παραβίασε την «ιδιωτικότητα» της οικογένειας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.