Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Aπό τη Δευτέρα 27/7 η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων από τους δήμους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με δεκαπέντε μέρες καθυστέρηση θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαΐου - Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, από το Υπουργείο Εσωτερικών στις 23-24 Ιουλίου θα εκταμιευθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το σχετικό κονδύλι ύψους 110-115 εκατ. ευρώ προς τους λογαριασμούς του ΥΠΕΣ και από εκεί και στους δήμους, η οποίοι έχουν την ευθύνη της καταβολή των σχετικών ποσών στους δικαιούχους.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει 10 -15 μέρες, δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί έως το Δεκαπεντάυγουστο.

Σημειώνεται πως η καταβολή των εν λόγω επιδομάτων έπρεπε να είχε γίνει από το α' δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Ωστόσο, αν και υπογράφτηκε η σχετική απόφαση από τον ΥΠΕΣ, κ. Νίκο Βούτση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω της ασφυκτικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η οικονομία και τα ταμεία του Δημοσίου λόγω της τραπεζικής αργίας που ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου.


Πηγή: http://www.capital.gr

Το σχόλιό μας: Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος μιλάει για πληροφορίες. Άρα δεν μιλάμε για μια επίσημη ανακοίνωση από κάποιον αρμόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.