Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σοκ: Πυροβόλησαν εξ επαφής δύο σκυλάκια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο σκυλάκια στον Διόνυσο, βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμό εξ επαφής, από την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου της περιοχής, η οποία καταγγέλλει το γεγονός. Σύμφωνα με την καταγγελία τα δύο σκυλάκια βρέθηκαν νεκρά μέσα σε περιφραγμένη έκταση που είχε παραχωρηθεί για τη διαμονή τους από κατοίκους της περιοχής.



Διαβάστε την καταγγελία:

"Στις 22/6/2015 και ώρα 19:30 η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου, συνοδευόμενη από μέλη του Συλλόγου, ξεκίνησε το οδοιπορικό, όπως κάθε μέρα, προκειμένου να περιδιαβεί όλα τα σημεία της περιοχής Διονύσου Αττικής για να προσφέρει τροφή και νερό στα αδέσποτα ζώα (προστατευόμενα βάσει νόμου, από το Δήμο και το Φιλοζωικό Σύλλογο Διονύσου).

Στο σημείο διασταύρωσης Λεωφόρου Διονύσου και Βωμού Διονύσου σε τέσσερα μικρά αγροτεμάχια όπου ευγενικά προσφέρθηκαν προσωρινά από τους κατοίκους, διαμένουν τρία έως τέσσερα αδέσποτα σκυλιά για να προστατευθούν από τα τροχαία ατυχήματα της παρακείμενης Λεωφόρου. Η Πρόεδρος καταφθάνοντας στο πρώτο αγροτεμάχιο βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα: Νεκρά μπροστά στο συρματόπλεγμα και εντός της περίφραξης από πυροβολισμό εξ επαφής δύο υπέροχα και πολύ αγαπημένα για το Σύλλογο σκυλιά: Ο Σίσυφος (μαύρο) και ο Σάλτας (ξανθός). Τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν ήσυχα, και έπασχαν από αφωνία.

Ο Δήμος και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Διονύσου διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διόνυσο στις 5/7/2015".

*Οι φωτογραφίες είναι του χρήστη «Υπογράφουμε για τη Δημιουργία Αστυνομίας Ζώων».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.