Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τραγικός θάνατος έφηβης μητέρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άφησε την τελευταία της πνοή στα 18 της χρόνια από έμφραγμα.

ραγικό θάνατο βρήκε μία έφηβη μητέρα στη Βρετανία από χρήση μεφεδρόνης, ένα νέο συνθετικό ναρκωτικό που έχει διαδοθεί ταχύτατα μέσω του ίντερνετ, είναι γνωστό ως meow meow και μιμείται την ευφορία που δημιουργεί το ecstasy και οι αμφεταμίνες.

PAY

Η 18χρονη Άμπι Σουίνφιλντ βρέθηκε σε ένα πάρτι και έκανε χρήση του ναρκωτικού το οποίο πυροδότησε ένα παλιό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί μία μοιραία καρδιακή προσβολή.

Αρρώστησε την επόμενη μέρα. Έμεινε όλη μέρα στο κρεβάτι και παραπονιόταν ότι αισθανόταν πολύ κουρασμένη, ζεσταινόταν υπερβολικά και δεν μπορούσε να φάει, ούτε να πιει τίποτα.

Η χρήση του χαπιού πυροδότησε ένα παλιό πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να πάθει καρδιακή προσβολή, να πέσει σε κώμα και να βρει τον θάνατο πέντε μέρες μετά το μοιραίο πάρτι.

Αρχικά υπήρξαν αναφορές ότι πήρε κάτι παρά τη θέλησή της, ωστόσο η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η νεαρή γυναίκα δεν υποχρεώθηκε να πιει ή να πάρει κάτι.

Μάλιστα, από την έρευνα προέκυψε ότι η Άμπι γνώριζε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Πρόκειται ουσιαστικά για μία πάθηση που δεν αφήνει το σώμα να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να τρώει συχνά. Οι πάσχοντες από αυτό βασίζονται στη γλυκόζη και αν δεν τρέφονται συχνά, τότε το σάκχαρο τους μπορεί να πέσει σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Από την έρευνα επίσης προέκυψε ότι έπαθε έμφραγμα στο ασθενοφόρο καθοδόν για το νοσοκομείο από το σπίτι του φίλου της.

Η οικογένεια της κοπέλας δήλωσε συντετριμμένη, ενώ οι φίλοι της λένε ότι ο γιος της ζητάει εδώ και μέρες τη μαμά του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.