Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ένας άνδρας με ψηλοτάκουνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δοκιμασία που τον λύγισε - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Με λίγα λόγια τα πράγματα έγιναν ως εξής: οι άνδρες δεν καταλαβαίνουν γιατί οι γυναίκες «παραπονιούνται συνέχεια» ότι τις κουράζουν τα ψηλά τακούνια. Ένας άνδρας αποφασίζει να αποδείξει πως είναι απλά υπερβολικές και για να το κάνει αυτό μπαίνει στα παπούτσια τους. Κυριολεκτικά. Φορά τακούνια φεύγοντας για τη δουλειά του το πρωί και δεσμεύεται να τα φορέσει όλη μέρα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του. Κυκλοφορεί με τα ωραιότατα ψηλοτάκουνα πέδιλά του στο γραφείο του. Η κατάληξη: η υπόθεσή του διαψεύδεται, οι γυναίκες δεν είναι υπερβολικές, ο πόνος από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια χαρακτηρίζεται «απίθανος» και πριν το τέλος της ημέρας ο άνδρας έχει βγάλει τα ψηλοτάκουνα και προτιμά να περπατά.. ξυπόλυτος!

Ο γενναίος άνδρας που έκανε τον εαυτό του πειραματόζωο είναι ο Brandon Cohen, ανταποκριτής του BroBible στο Λος Άντζελες, ο οποίος κατέγραψε μάλιστα την «εμπειρία» του σε βίντεο.

Τα δεινά του αρχίζουν με το που βάζει τα παπούτσια και λέει «θεέ μου, πονάω ήδη!».

Ο Brandon φορά τα ψηλοτάκουνά του στις 8:30 και παραπατά σαν νεογέννητη καμηλοπάρδαλη.

Όπως είναι φυσιολογικό κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν όταν βγαίνει στο δρόμο με την παράδοξη εμφάνισή του- από πάνω φοράει κανονικά ρούχα, παντελόνι και μπλούζα.

Γύρω στις 12:30 αρχίζει να περιγράφει πώς τα τακούνια του χαλούν ήδη τη διάθεση ενώ το μεσημέρι πονάει τόσο πολύ που ζητά από το συνεργείο που τον κινηματογραφεί να του φέρει το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορεί να περπατήσει ως εκεί.

Στις 2:30 περιφέρεται σε ένα εμπορικό κέντρο, οδηγώντας τη δοκιμασία του στα άκρα. «Θέλω τον θάνατο, σας παρακαλώ αφήστε με να πεθάνω», λέει πονώντας.

Στις 7:15 πετάει λευκή πετσέτα. Βγάζει τα τακούνια και συνεχίζει ξυπόλυτος. «Πάω να πάρω παυσίπονο και να κοιμηθώ», δηλώνει.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.