Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Μητέρα με το μωρό της επιβίωσαν από συντριβή αεροσκάφους στη ζούγκλα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βρέθηκαν τέσσερις ημέρες μετά το δυστύχημα - Δείτε τις φωτογραφίες.

Τέσσερις ημέρες μετά τη συντριβή Τσέσνα 303 μέσα στη ζούγκλα της Κολομβίας, μία 18χρονη μητέρα και το μωρό της βρέθηκαν ζωντανοί, με τους διασώστες να χαρακτηρίζουν την επιβίωσή τους θαύμα.

Η νεαρή Nelly Murillo και ο μικρός Yudier Moreno εντοπίστηκαν χθες κοντά στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροσκάφος το Σάββατο και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. Το μωρό φαίνεται να μην έχει πάθει το παραμικρό ενώ η μαμά του υπέστη ελαφρείς τραυματισμούς και εγκαύματα.



«Είναι ένα θαύμα. Είναι άγρια η περιοχή όπου έπεσαν και το δυστύχημα ήταν καταστροφικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορίας της Κολομβίας, «το πνεύμα της μητέρας του πρέπει να του έδωσε τη δύναμη να επιβιώσει».

Ο πιλότος έχασε τη ζωή του στη συντριβή και οι διασώστες βρήκαν τη σορό του μέσα στο αεροσκάφος. Οι πόρτες του ήταν ανοιχτές κι έτσι κατάλαβαν πως πρέπει να υπάρχουν επιζώντες κάπου εκεί κοντά.



Κλιμάκιο 14 διασωστών έκανε εκτεταμένες έρευνες στην πυκνή ζούγκλα για να εντοπίσει τους δύο επιζήσαντες.

Το αεροσκάφος πετούσε μεταξύ των περιοχών Nuqui και Quibdo στη βορειοδυτική Κολομβία όταν κατέπεσε. Τα αίτια της πτώσης του παραμένουν άγνωστα.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.