Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Σκουρλέτης: Τη Δευτέρα θα καταβληθούν μισθοί και συντάξεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».
Την απόσυρση της αύξησης εισφορών στις συντάξεις επιβεβαίωσε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στα «αγκάθια» των διαβουλεύσεων που εξελίσσονται στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι η απόφαση ελήφθη πριν αναχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας για τη βελγική πρωτεύουσα, λόγω του ότι «δεν υπάρχει δημοσιονομικό όφελος, για το Δημόσιο, ενώ η επιβάρυνση για κάθε συνταξιούχο είναι μεγάλη».

Ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1», διαβεβαίωσε ότι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, τη Δευτέρα οι μισθοί και οι συντάξεις θα καταβληθούν.

ανέφερε ότι «είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα» όσον αφορά στο αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, ενώ ως προϋπόθεση για την επίτευξη συμφωνίας έθεσε το θέμα της διευθέτησης του χρέους και τη χρηματοδότηση της χώρας. Επιβεβαίωσε παράλληλα τις αποστάσεις που χωρίζουν τις δύο πλευρές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε σε πολύ κρίσιμη στιγμή».

Συγκεκριμένα, σχετικά με τα ανοιχτά ζητήματα, όπως είναι τα θέματα της φορολογίας, της κατάργησης του ΕΚΑΣ, της φορολογίας του ηλεκτρονικού τζόγου, κτλ. σημείωσε ότι στόχος της ελληνικής πλευράς, αφού υπάρχει συμφωνία στο πόσο των μέτρων που πρέπει να ληφθούν, είναι να «παρουσιαστούν από την πλευρά μας τα μέτρα» τονίζοντας ότι «δε γίνεται να αποδεχτούμε αυτά στα οποία επιμένουν».

Τέλος, ο κ. Σκουρλέτης, επιβεβαίωσε ότι «την Δευτέρα θα πληρωθούν κανονικότατα μισθοί και συντάξεις, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.