Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Το δράμα του «Μπατι-γκολ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ζει τους τελευταίους μήνες ένα δράμα από την ασθένεια που πάσχει (αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση και αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους στα πόδια) και την Τρίτη ο γιατρός του, αλλά και η οικογένειά του παρουσιάστηκαν καθησυχαστικοί σε ότι αφορά στο ενδεχόμενο ο πρώην σπουδαίος άσος να ακρωτηριάσει τα άκρα του!

Βλέπετε, δέκα μήνες μετά την αποκάλυψη του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα ότι είχε σκεφτεί ακόμη και να ακρωτηριάσει τα πόδια του προκειμένου να απαλλαγεί από τους πόνους, η εφημερίδα της Κλομβίας «Las Orillas 2» αναφέρει ότι το δράμα του 46χρονου να συνεχίζεται. Ο πρώην άσος της Φιορεντίνα και της εθνικής Αργεντινής, είχε μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό το περασμένο καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση και αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους στα πόδια. Και τότε ο Τύπος στην Αργεντινή ανέφερε πως υπέφερε πολύ, με αποτέλεσμα, και ζητήσει ο «Μπατιγκόλ» να του ακρωτηριάσουν και τα δυο κάτω άκρα.



Αυτή η φημολογία ξέσπασε και τις τελευταίες ώρες για τον πρώτο σκόρερ της εθνικής Αργεντινής, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Κάτι τέτοιο διαψεύδεται ωστόσο κατηγορηματικά από την οικογένεια του, ενώ και ο γιατρός του προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση. Η οικογένεια του «Μπάτι-γκολ» έκανε γνωστό ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες για επιδείνωση της κατάστασης του Μπατιστούτα, οπότε δεν υπάρχει ενδεχόμενο ο πρώην διεθνής επιθετικός να σκέφτεται ξανά να του κόψουν τα πόδια.

Ο γιατρός Ρομπέρτο Αβάντσι που παρακολουθεί τον «Μπατι-γκολ», τόνισε ότι αυτό αυτό είχε συμβεί προ τριετίας και πλέον ο πρώην άσος αντιμετωπίζει ψυχραιμότερα το πρόβλημά του, σκεπτόμενος κι άλλες θεραπείες: «Ήταν όντως σε πολύ άσχημη κατάσταση τότε. Ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι ήθελε να του κόψω και τα δυο πόδια. Ωστόσο, μιλήσαμε και τον ηρέμησα. Η πάθησή του ήταν αποτέλεσμα ενέσεων στεροειδών που του έκαναν στο Κατάρ στην τελευταία σεζόν της καριέρας του. Χρειάζεται επέμβαση και στον άλλο αστράγαλο. Ίσως πρέπει να βάλουμε κάτι προσθετικό. Εκείνος το σκεφτόταν γιατί είναι μια μέθοδος που βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Οπότε το αφήσαμε και περιμένουμε να δούμε πώς θα λειτουργήσει σε άλλους ασθενείς».

Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός είχε υποβληθεί σε εγχείριση πριν από οκτώ χρόνια προκειμένου να απαλλαγεί από τους πόνους στα κάτω άκρα... Σύμφωνα με τον γιατρό του οι πόνοι άρχισαν όταν ήταν στο Κατάρ και ήταν συνέπεια κάποιων ενέσεων που έκανε εκεί την τελευταία σεζόν του.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.