Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ανήλικες κακοποιήθηκαν από τον πατριό τους και τις κόλλησε AIDS

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μία συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης.

Σοκ προκαλεί μία ιστορία που βγάζει μετά από χρόνια στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένας 60χρονος άντρας βίαζε τις δύο θετές του κόρες στην ηλικία των 11 και των 14 ετών.

Ο εισαγγελέας αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη για το ότι κόλλησε τα δύο κοριτσάκια με HIV, αλλά άσκησε διώξεις για σεξουαλικά αδικήματα, βιασμό, βιασμό παιδιού κάτω των 13 ετών και απόπειρα βιασμού.

Το ένα από τα δύο κορίτσια, που είναι σήμερα 22 ετών, είπε στη Sunday Mirror ότι ανακάλυψε την κατάσταση της όταν περίμενε παιδί.

Τότε ανησύχησε ότι η αδερφή της, η οποία είχε απομακρυνθεί από το σπίτι της οικογένειας, είχε πέσει και αυτή θύμα κακοποίησης από τον πατριό της. Δυστυχώς οι ανησυχίες της επιβεβαιώθηκαν.

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται, περιέγραψε τη συγκλονιστική της ιστορία. Είπε ότι η κακοποίηση ξεκίνησε μερικούς μήνες αφού ο άντρας μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της.

Τότε άρχισε να τους αγοράζει δώρα, όπως ρούχα, τηλέφωνο, αλλά και να τους δίνει χρήματα.

Μία μέρα, την ώρα που η μητέρα της ετοίμαζε φαγητό, ο πατριός της άρχισε να τη φιλάει - τότε ήταν μόνο 12 ετών. Το κορίτσι του είπε να σταματήσει, όμως, όπως αποδείχτηκε, αυτή ήταν μόνο η αρχή της κακοποίησης.

Και συνεχίζει: Μερικές εβδομάδες μετά ήμουν στο μπάνιο και ετοιμαζόμουν να πέσω στο κρεβάτι όταν ήρθε στο δωμάτιο μου. Προσπάθησα να του πω να φύγει, αλλά με έριξε στο κρεβάτι, έσκισε την πετσέτα μου και με βίασε. Δεν είχα άλλη επιλογή. Ήμουν τρομοκρατημένη.

Η νεαρή γυναίκα θυμάται έκτοτε ο άντρας άρχισε να βρίσκει δικαιολογίες για να να κοιμάται μαζί της και έλεγε στη μητέρα της να κοιμάται με τη μικρή αδερφή της όταν είχε εφιάλτες.

Η κακοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να μείνει έγκυος στα 13 και να κάνει έκτρωση. Οι κοινωνικές υπηρεσίες επισκέφτηκαν το σπίτι, όμως μπροστά σε όλες τις συζητήσεις ήταν και ο βιαστής της.

Χρόνια μετά και όταν πια περίμενε το παιδί του συντρόφους της ελπίζοντας ότι είχε αφήσει πίσω της εκείνες τις εφιαλτικές ημέρες, έμαθε ότι είχε κολλήσει τον ιό HIV και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η νεαρή γυναίκα δεν έχει πια καμία σχέση με τη μητέρα της, καθώς της εξομολογήθηκε την κακοποίηση, αλλά η μητέρα της δεν την πίστεψε. Η μικρή αδερφή της μένει με θετούς γονείς.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.