Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Τρίχρονο αγόρι διχάζει Ινδία και Αυστραλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γονείς του το εγκατέλειψαν και κράτησαν μόνο τη δίδυμη αδελφή του...

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι ένα ζευγάρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας που απέκτησε δίδυμα με παρένθετη μητέρα στην Ινδία αλλά επέστρεψε στην Αυστραλία μόνο με το κοριτσάκι αφήνοντας πίσω τον δίδυμο αδελφό του.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν τον Νοέμβριο του 2012 στο Νέο Δελχί. Ωστόσο το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα έπαιρνε μαζί του μόνο το κορίτσι γιατί, όπως είπαν σύμφωνα με τη Daily Mail, είχαν ήδη ένα αγόρι και δεν μπορούσαν οικονομικά να φροντίζουν δίδυμα.

Το ABC μεταδίδει πως το ζευγάρι ενδέχεται να βρεθεί στο επίκεντρο αστυνομικής έρευνας, με εκπρόσωπο του δικαστηρίου Federal Circuit Court να δηλώνει πως υπάρχουν λόγοι να εμπλακεί τόσο η αστυνομία όσο και οι υπηρεσίες πρόνοιας.

«Πιστεύω πως η Αυστραλία έχει υποχρέωση να εντοπίσει και να φροντίσει το παιδί που έχει μείνει πίσω», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα Ινδός βουλευτής δηλώνει πως το ζευγάρι θα πρέπει να κατηγορηθεί για εγκατάλειψη παιδιού και να εκδοθεί στην Ινδία!

«Είναι αδίκημα στην Ινδία και επισείει ποινή έως και επταετούς φυλάκισης», δήλωσε στο αυστραλιανό δίκτυο ανώτερος αξιωματούχος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ινδίας. «Αν οι αρμόδιες υπηρεσίας της Αυστραλίας είχαν πληροφορίες για το παιδί, φοβάμαι πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος. Θα το περιέγραφα ως παροχή βοήθειας στο ζευγάρι στην εγκατάλειψη του άλλου παιδιού».

Οι αρχές της Αυστραλίας πάντως απαντούν πως η υιοθεσία ήταν νόμιμη και πως πλέον το ζήτημα αφορά το νομικό σύστημα της Ινδίας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.