Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Οι Έλληνες... το έριξαν στο Ίντερνετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαρκώς αυξανόμενη είναι η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Ελλάδα με τους μισούς Έλληνες να υπολογίζεται ότι διαθέτουν λογαριασμό σε κάποιο από αυτά, ενώ ο μέσος χρόνος που περνούν ελέγχοντας ειδοποιήσεις ή κοινοποιώντας τις σκέψεις τους ξεπερνά τα 80 λεπτά την ημέρα. Αν και η παντοδυναμία του facebook είναι δύσκολο να υπερνικηθεί, φαίνεται ότι και τα υπόλοιπα δίκτυα εμφανίζουν συνεχή άνοδο με τον χρόνο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Monitor, της πλατφόρμας που καταγράφει σε πραγματικό χρόνο δημοσιεύσεις από ελληνικά ειδησεογραφικά sites, blogs, forums και Έλληνες χρήστες social media, το Youtube εμφανίζει τη μεγαλύτερη άνοδο στο διάστημα του τελευταίου έτους. Έτσι, ο αριθμός των λογαριασμών του αυξήθηκε κατά 79% με το σύνολό τους να φτάνει πλέον τους 634.050 λογαριασμούς.

Αν και λιγότερο δημοφιλές συγκρινόμενο με άλλα δίκτυα, το twitter παρουσιάζει τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση με 49% και σύνολο λογαριασμών που έφτασαν φέτος τους 509.448. αυξημένοι κατά περίπου 20% είναι και οι λογαριασμοί στο facebook που τον περασμένο μήνα έφτασαν τα 6,7 εκατομμύρια αφού προστέθηκαν πάνω από 1,1 εκατομμύριο νέοι λογαριασμοί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.