Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

«Άνθρωποι σαν τον αρχιφύλακα Γάλαρη σπανίζουν στις μέρες μας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση της εταιρείας «Μαρινόπουλος» για την απόπειρα ληστείας σε κατάστημά της.

Με αφορμή το πρωινό ατυχές περιστατικό απόπειρας ληστείας σε κατάστημα της αλυσίδας Μαρινόπουλος στο Χαλάνδρι, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι:

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στη Μαρινόπουλος Α.Ε. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον αρχιφύλακα Κύριο Νικόλαο Γαλάρη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, κατάφερε με ηρωισμό και αυταπάρνηση να αποτρέψει απόπειρα ληστείας, σήμερα το πρωί, σε κατάστημά μας Carrefour Μαρινόπουλος στο Χαλάνδρι.

Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε επίθεση από τον επίδοξο ληστή ο κ. Γαλάρης όχι μόνο δε σταμάτησε, αλλά αφόπλισε και συνέλαβε το δράστη και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του της 'Άμεσης Δράσης, οι οποίοι και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου.

Χάρη στην επέμβαση του γενναίου Αρχιφύλακα το επεισόδιο έλαβε αίσιο τέλος και κανένας από τους εργαζόμενους ή τους πελάτες του καταστήματος δε βρίσκεται σε κίνδυνο», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας, ενώ εκπρόσωπος της Διοίκησης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Κύριο Γαλάρη για την άμεση αντίδραση και την αυταπάρνηση που έδειξε ασκώντας τον καθήκον του, παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός υπηρεσίας. Άνθρωποι με ήθος και γενναιότητα σπανίζουν στις μέρες μας κι αξίζουν από όλους κάθε εκτίμηση και σεβασμό».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.