Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Άγριος καυγάς σε εκκλησία με πρωταγωνιστή τον... ιερέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε μια εκκλησία στην Βέροια, με τον ιερέα να φωνάζει και να επιτίθεται σε νέους που βιντεοσκοπούσαν τη Θεία Λειτουργία. Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση αστυνομικών δυνάμεων, ώστε να ηρεμήσει ο μαινόμενος... ιερέας.

Όπως αναφέρει το Verianet.gr, όλα ξεκίνησαν όταν αμέσως μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο ιερέας από μικροφώνου, ανακοίνωσε ότι "παύει" από τα καθήκοντά του τον ιεροψάλτη του ναού. Όταν όμως ο ιεροψάλτης αποφάσισε να αποχαιρετήσει τους ενορίτες, ο ιερέας εκνευρίστηκε με τα λεγόμενα του και "διέταξε" να του πάρουν το μικροφώνο.

Η ατμόσφαιρα, όμως μέσα στην εκκλησία φαίνεται πως ήταν ηλεκτρισμένη από πολύ νωρίτερα. Οι ιερείς άρχισαν να φωνάζουν με απειλητικές συμπεριφορές, όταν είδαν δυο νεαρούς «νεωκόρους» και έναν επίτροπο να τραβάνε με κάμερα τη Θεία Λειτουργία. Χαρακτηριστικά τους φώναζαν: «Γιατί τραβάτε ρε; Κλείστε γρήγορα τις κάμερες!».

Μετά την Θεία Λειτουργία όμως, στο προαύλιο της αυλής στήθηκε κανονική φασαρία, όταν οι νεαροί επιτέθηκαν φραστικά και απειλητικά στον ιερέα, του ζητούσαν εξηγήσεις και απαιτούσαν την καταστροφή ή την παράδοση σ' αυτούς του οπτικοακουστικού υλικού, που είχε πάρει.

Ο ιερέας επιτέθηκε σε ένα άτομο και προκάλεσε υλικές ζημιές στην κάμερα, αλλά επιχείρησε και να χτυπήσει αυτόν που την κρατούσε. Στο προαύλιο εμφανίστηκε και επίτροπος του Ιερού Ναού και εναντιώθηκε με μια κοπέλα που τραβούσε βίντεο με το κινητό της αυτά που έγιναν μπροστά από την εκκλησία.

Τα λόγια που ξεστόμησε ο ιερέας, μόνο σε ιερέα δεν άρμοζαν, καθώς τους «ευχήθηκε» να τους κάτσει στο λαιμό το αντίδωρο και τους είπε να φορέσουν φουστάνια. Δεν τον εμπόδισε τίποτα τον ιερέα να τα βάλει και με τις αστυνομικές αρχές που έφτασαν στο προαύλιο αλλά και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το βίντεο του Verianet.gr




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.