Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αποκλειστικές νοσοκόμες πιάστηκαν στα χέρια πάνω από τους ασθενείς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξύλο μέσα στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Απίστευτες σκηνές έζησαν το βράδυ της Παρασκευής ασθενείς, γιατροί και επισκέπτες μέσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης στο Ηράκλειο! Δύο αποκλειστικές νοσοκόμες πιάστηκαν στα χέρια και οι ασθενείς προσπαθούσαν να κάνουν διακοπές και να τις χωρίσουν!

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι δυο γυναίκες είχαν επαγγελματικές διαφορές στο παρελθόν, και κουβέντα την κουβέντα ήρθαν στα χέρια πάνω από ασθενείς της ορθοπεδικής κλινικής του Βενιζέλειου.

Μάλιστα, η μια από τις δυο νοσοκόμες, αποφάσισε να φέρει στο νοσοκομείο και... ενισχύσεις. Έτσι, λοιπόν, πήγε στον χώρο εργασίας της, με τον σύζυγο της, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από την άλλη αποκλειστική νοσοκόμα για τις λογομαχίες που έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ των δυο γυναικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που διαδραματίζονται τέτοιες εικόνες στο νοσοκομείο, μεταξύ Ελληνίδων αποκλειστικών νοσοκόμων και αλλοδαπών γυναικών.

Μάλιστα, έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες από τον σύλλογο αποκλειστικών νοσοκόμων του Βενιζέλειου στην Διοίκηση του Νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι και σήμερα ξεκαθαριστεί το τοπίο.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.