Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Σοκ σε αγώνα μπέιζμπολ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ προκάλεσε ο βαρύς τραυματισμός μιας γυναίκας, όταν ένα ρόπαλο σε αγώναμπέιζμπολ έσπασε και θραύσματα αυτού καρφώθηκαν στο κεφάλι της.





Το περιστατικό συνέβη, χθες βράδυ, όταν η άτυχη γυναίκα παρακολουθούσε τον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ των Boston Red Sox και των Oakland Athletics, στο γήπεδο Φενγουέι, μαζί με τον άντρα της και το παιδί της.



Το ρόπαλο ενός παίχτη έσπασε μετά από ένα χτύπημα και ένα αιχμηρό θραύσμα, καρφώθηκε στο κεφάλι της γυναίκας που βρίσκονταν στις εξέδρες.



Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα ιατρικά team των ομάδων και σύμφωνα με την «Boston Globe» η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ένα ιατρικό κέντρο, φέροντας στο κεφάλι της σοβαρά τραύματα και έχοντας υποστεί μεγάλη αιμορραγία.



«Ήταν σκληρό» είπε σε δημοσιογράφους ένας αυτόπτης μάρτυρας που καθόταν μερικές σειρές μπροστά από τη γυναίκα. «Αιμορραγούσε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο» είπε θέλοντας να τονίσει τη σοβαρότητα του τραυματισμού της. Παράλληλα, ο μάρτυρας περιέγραψε ότι αμέσως ένας άντρας προσπάθησε να τη βοηθήσει, πιθανότατα ο σύζυγός της, ενώ θεατές προσπάθησαν να απομονώσουν το φανερά ταραγμένο παιδί τους.



Δείτε το βίντεο:




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.