Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Γιαγιά ανάγκασε την εγγονή της να μεταφέρει ξύλα μέχρι… θανάτου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονισμένη είναι η Αλαμπάμα των ΗΠΑ μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, που οδήγησε σε ισόβια κάθειρξη, μία γυναίκα που δε δίστασε να αναγκάσει την 9χρονη εγγονή της να τρέξει και να μεταφέρει ξύλα μέχρι θανάτου.





Όπως είπε η Joyce Hardin Garrard στην αστυνομία έβαλε αυτή την τιμωρία στην μικρή Savannah Hardin επειδή η μικρή πήρε καραμέλες από έναν συμμαθητή της, χωρίς να τις πληρώσει και επειδή είπε ψέματα ότι δεν τις έφαγε.



Μάρτυρες τόνισαν ότι η Savannah κατέρρευσε και έκανε συνεχώς εμετό έξω από το σπίτι της, το 2012, αφότου είχε περάσει όλο το απόγευμα τρέχοντας και μεταφέροντας ξύλα. Μερικές μέρες αργότερα, η μικρούλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη.



Ένας γείτονας κατέθεσε πως έβλεπε το κοριτσάκι να τρέχει και να κουβαλά ξύλα για το τζάκι για περισσότερο από δύο ώρες! «Η Joyce και η Savannah ήταν στην αυλή και η Joyce έλεγε στη Savannah να συνεχίσει να τρέχει. Της έλεγε “τρέχα, τρέχα, δεν σου είπα να σταματήσεις”», περιέγραψε ο Chad Jacobs.



Η Joyce Hardin Garrard καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή και μετά την ανακοίνωση της ποινής της είπε πως αν μπορούσε να αλλάξει κάτι, θα ήταν να είχε την εγγονή της ζωντανή μαζί της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.