Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Έχασε τη «μάχη» ο Σκλιβανίτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 24χρονος κωπηλάτης ύστερα από το τροχαίο που είχε στη Μύκονο.

Ο 24χρονος κωπηλάτης, Ευριπίδης Σκλιβανίτης, υπέκυψε στα τραύματά του ύστερα από το τροχαίο που είχε στη Μύκονο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων έχασε το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του έπειτα από δύο εβδομάδες νοσηλείας, βυθίζοντας στο πένθος όλη η ελληνική κωπηλασία.

Ο άτυχος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, βρισκόταν στη Μύκονο και εργαζόταν ως δάσκαλος. Όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο διακομίστηκε στην Αθήνα με C130 και νοσηλεύτηκε στην εντατική του Τζάνειου Νοσοκομείου σε κώμα αλλά δεν ξύπνησε ποτέ...

Η ανακοίνωση του ΝΟΙ

Tο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη και θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του πρωταθλητή του ΝΟΙ Ευρυπίδη Αναστάσιου Σκλιβανίτη, ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο Ευρυπίδης, γιος του γενικού γραμματέα του ΝΟΙ Αναστάσιου Σκλιβανίτη, από παιδί και επί σειρά ετών τίμησε με την αθλητική του παρουσία την «φανέλα» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, χαρίζοντας στο σωματείο του και στην γιαννιώτικη κωπηλασία μεγάλες διακρίσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων.

Υπήρξε πανελληνιονίκης από μικρή ηλικία, αγωνίστηκε και κατέκτησε νίκες και μετάλλια σε βαλκανικούς, πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες και πρωταθλήματα, με κορυφαία επιτυχία του το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων του 2009. Ήταν ένας αθλητής υπόδειγμα αγωνιστικότητας, ευγένειας, ήθους και σεμνότητας, που έκανε υπερήφανους τους προπονητές του και είχε κερδίσει επάξια την αγάπη, την εκτίμηση και τη φιλία των συναθλητών του. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο και η απουσία του από την κωπηλατική οικογένεια του ΝΟΙ θα είναι για πάντα αισθητή.

Η ανακοίνωση της ΕΙΟ

Η κωπηλατική οικογένεια θρηνεί τον άδικο χαμό του παγκόσμιου πρωταθλητή εφήβων Ευριπίδη Σκλιβανίτη που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Ο Ευριπίδης ανήκε στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και για πολλά χρόνια τίμησε τις Εθνικές ομάδες με τις οποίες είχε στεφθεί βαλκανιονίκης αλλά και παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων το 2009 στη δίκωπο άνευ ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει την 6η θέση με την τετράκωπο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Σύσσωμη η κωπηλατική ομοσπονδία, τα μέλη του ΔΣ και ο πρόεδρος της Γιάννης Καρράς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευριπίδη Σκλιβανίτη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.