Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Σάλος από το ροζ εκβιασμό 20χρονου μέσω Facebook στην Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συνέχεια της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες.

Αναβολή για την Τετάρτη 18 Μαρτίου πήρε η δίκη του 39χρονου και της 38χρονης που συνελήφθησαν για εκβίαση 20χρονου μέσω facebook. H δίκη τους αναμενόταν να γίνει χθες στο Αυτόφωρο.

Το ζευγάρι, όπως μεταδίδει το thebest.gr το μεσημέρι του Σαββάτου. Η 38χρονη σε κεντρικό ξενοδοχείο, μόλις παρέλαβε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τη μητέρα του αγορίου και ο άνδρας αμέσως μετά, στο σπίτι του, όταν η 38χρονη τον κάλεσε να βγει για να του δώσει τα 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι συλληφθέντες «είχαν δημιουργήσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λογαριασμό με τα στοιχεία του 20χρονου υιού της 43χρονης ημεδαπής, όπου είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο και απαιτούσαν από την 43χρονη να τους καταβάλει το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ προκειμένου να μην αναρτήσουν επιπλέον φωτογραφικό υλικό και να διαγράψουν τον λογαριασμό.

Το Σάββατο η 43χρονη συναντήθηκε κατόπιν προσυμφωνημένου ραντεβού με την 38χρονη σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και της παρέδωσε το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η 38χρονη αμέσως μετά την παραλαβή των χρημάτων επικοινώνησε με τον 39χρονο συνεργό της προκειμένου να διαγράψει ο τελευταίος τον λογαριασμό του 20χρονου.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών που επιτηρούσαν το σημείο του ραντεβού, συνέλαβαν επ αυτοφώρω την 38χρονη, στην κατοχή της οποίας βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνέχεια παρουσία δικαστικού λειτουργού συνελήφθη, εντός της οικίας του στην Πάτρα, ο 39χρονος ημεδαπός, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.