Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δελτία δωρεάν μετακίνησης με λεωφορεία της ΡΟΔΑ σε άνεργους, ΑμεΑ και άλλες κατηγορίες πολιτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ, έχοντας υπόψη τον κοινωφελή χαρακτήρα της και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και του κοινωφελούς σκοπού της, κάθε χρόνο εκδίδει δελτία μετακίνησης σε πολίτες που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, για το έτος 2015 προτείνει να εκδοθούν ειδικά δελτία μετακίνησης στις παρακάτω κατηγορίες:
Να δοθούν 30 δελτία δωρεάν μετακίνησης σε μακροχρόνια άνεργους (πέρα του ενός έτους) κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών (βεβαίωση ΟΑΕΔ).

Να δοθούν 30 δελτία δωρεάν μετακίνησης σε άτομα με οικογενειακό εισόδημα μικρότερο των 6.000,00 ευρώ(ένα δελτίο ανά οικογένεια), κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών(εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2014).

Να δοθούν δελτία δωρεάν μετακίνησης σε άτομα με ειδικές ανάγκες κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών.

Να δοθούν δελτία δωρεάν μετακίνησης σε άτομα που παρακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας στο κέντρο πρόληψης ΟΚΑΝΑ, κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών (βεβαίωση ΟΚΑΝΑ).

Να δοθούν εκπτωτικά (50%)δελτία μετακίνησης σε εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς, υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Ν.Α. κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών(βεβαίωση από την υπηρεσία τους) και μόνο εφόσον εκδοθεί μηνιαία κάρτα.

Να δοθούν εκπτωτικά (30%) δελτία μετακίνησης σε τρίτεκνους κατόπιν προσκόμισης των απαραιτήτων δικαιολογητικών (βεβαίωση από τον σύλλογο τους) και μόνο εφόσον εκδοθεί μηνιαία κάρτα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.