Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Επαναπροσδιορίζοντας το σέξι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η πανέμορφη Βικτόρια Μοντέστα Μοσκάλοβα από τη Λετονία, έχει περάσει τα 26 χρόνια της ζωής της με ένα πόδι. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει καριέρα ως μοντέλο και ποπ σταρ και να φτάσει ακόμα και μέχρι τους Παρολυμπιακούς Αγώνες επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη θέληση και δύναμη ψυχής.

Από αμέλεια του γιατρού κατά τη γέννησή της, η Μοσκάλοβα πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία με μόνιμο πρόβλημα στο αριστερό της πόδι. Το 2007 αποφάσισε οικειοθελώς να ακρωτηριάσει το πόδι της κάτω από το γόνατο, προκειμένου να βελτιώσει την κινητικότητα της και να διασφαλίσει τη μελλοντική υγεία της.

Ετσι αμφισβητώντας τις μικροαστικές αντιλήψεις, κατάφερε να κάνει μία εκπληκτική καριέρα, ανατρέποντας και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ομορφιάς και του σέξι.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στην ηλικία των 15 ετών και έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών όπως το Bizarre και το Skin Two, ενώ το 2008, παρουσίασε στο Ζάγκρεμπ τα ρούχα του Torture Garden στα πλαίσια της εβδομάδα υψηλής μόδας «Cro-a-Porter». Παράλληλα ένα γυμνό πορτρέτο της από τον Τζέιμς Στράουντ κοσμούσε την Εθνική Πινακοθήκη.

Εκτός από την πασαρέλα, η άλλη μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική. Οι μουσικές ρίζες της ξεκινάνε το 2002 όταν έκανε μαθήματα φωνητικής ενός έτους στο London Music School. Το 2009, ξεκίνησε να γράφει μουσική σε συνεργασία με τον παραγωγό Νικ Χοτζες. Το πρώτο κοινό τους κομμάτι με τίτλο «Jane Bond» παρουσιάστηκε στην Music Week Playlist. Τον Μάιο του 2010, η Μοσκάλοβα επιλέχθηκε ως μία από τους έξι καλύτερους άγνωστους καλλιτέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Evo Music Rooms που παρουσίασε η Εντιθ Μπόουμαν και μεταδόθηκε από το Channel 4.

Στις 28 Μαΐου 2012 η Μοσκαλόβα παρουσιάζει το ντεμπούτο single της «Only You» που είχε μεγάλη απήχηση στα μουσικά περιοδικά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ως Βασίλισσα του Χιονιού με μουσική υπόκρουση το κομμάτι των Coldplay «42»

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 






Πηγή: http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.