Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Πρώτη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για το 2015

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αποσπάσεις και παραιτήσεις στο επίκεντρο.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το ΚΥΣΠΕ για το 2015 σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό του αιρετού κ. Παληγιάννη έχοντας μεσολαβήσει δύο και πλέον μήνες από την τελευταία συνεδρίαση του Δεκεμβρίου.

Στη συνεδρίαση το ΚΥΣΠΕ, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό του αιρετού, καλείται και πάλι να εισηγηθεί για αποσπάσεις εκπαιδευτικών, κυρίως ειδικών κατηγοριών, και για τις παρατήσεις.

Ο κ. Παληγιάννης σημειώνει ότι «ο προηγούμενος Υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος, δεν έλαβε υπόψη του τις εισηγήσεις του Συμβουλίου και υπέγραψε επιλεκτικά, με άγνωστα σε εμάς κριτήρια, παραιτήσεις εκπαιδευτικών».

«Ελπίζω η νέα πολιτική ηγεσία να σεβαστεί τις εισηγήσεις του Συμβουλίου ώστε να λήξει η ομηρία πολλών συναδέλφων που για σοβαρούς λόγους υγείας ή οικογενειακούς έχουν υποβάλλει αίτηση παραίτησης» αναφέρει ο κ. Παληγιάννης.

Να προσθέσουμε ότι η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επικαλούμενη τον αριθμό των κενών είχε προχωρήσει στην ικανοποίηση μικρού αριθμού αιτήσεων συνταξιοδότησης που υποβλήθηκαν από το Σεπτέμβριο και έπειτα, οδηγώντας σε αδιέξοδο τους εκπαιδευτικούς. Το newsbeast.gr είχε αναδείξει το θέμα που είχε δημιουργηθεί μέσα από άρθρο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.