Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Γέννησε ανήμερα Χριστουγέννων σε βαγόνι του μετρό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο πήρε μια νεαρή γυναίκα στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που κατάφερε με τη βοήθεια δύο αστυνομικών να γεννήσει ένα αγοράκι μέσα σε συρμό του μετρό.

Οι δύο άνδρες της αστυνομίας συγκοινωνιών της Φιλαδέλφεια (SEPTA) κλήθηκαν να βοηθήσουν τη νεαρή γυναίκα, που πανικοβλήθηκε όταν αντιλήφθηκε ότι έσπασαν τα νερά μέσα στο μετρό, στο κέντρο της πόλης.

Ανέβηκαν στο συρμό και βοήθησαν να γεννηθεί το αγοράκι. Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο δείχνουν τον έναν από αυτούς να βγαίνει από το μετρό με το αγοράκι στην αγκαλιά του.

«Έλπιζα να είναι μια ήσυχη ημέρα στη δουλειά», είπε ο αρχιφύλακας Ντάνιελ Κέιμπαν. «Αλλά αυτή ήταν μια όμορφη εμπειρία», προσέθεσε μιλώντας στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC 10.

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι φοβόταν λίγο. «Βαθιά μέσα μου, προσευχόμουν να έφθανε μια ειδικευμένη μονάδα με γιατρό. Αλλά τελικά ήταν μια ευλογία όλο αυτό, κατά τη διάρκεια των γιορτών, ένα μωρό των Χριστουγέννων».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, ήταν απίστευτο», σχολίασε ο συνάδελφός του, Ντάρελ Τζέιμς, ο οποίος τόνισε πως η μητέρα ήθελε αμέσως «να πάρει το μωρό» στην αγκαλιά της και ότι ο πατέρας πρόσφερε το πουκάμισό του για να τυλίξει το βρέφος ώστε να είναι ζεστό. «Αυτά είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που είχα ποτέ», ομολογεί.

Η μητέρα και το νεογέννητο, που διακομίστηκαν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, είναι καλά ενώ και οι αστυνομικοί έχουν συνέλθει από το σοκ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.