Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να κλείσετε την ημέρα σας με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ταινία; Σας παρουσιάζουμε τις 6 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι!


Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ Βασίλη



Όταν το τέλεια εξοπλισμένο επιτελείο του Αϊ-Βασίλη στον Βόρειο Πόλο ξεχνά να παραδώσει ένα παιδικό δώρο, ο μικρός γιος του αναλαμβάνει να διορθώσει το λάθος με τον παλιό παραδοσιακό, αλλά επικίνδυνο πλέον τρόπο. Μια ταινία που μας μαθαίνει να πιστεύουμε περισσότερο στον εαυτό μας.

The Polar Express (Το Πολικό Εξπρές)



Ένα μικρό αγόρι αμφιβάλλει για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, μέχρι που την παραμονή των Χριστουγέννων θα συμβεί κάτι απίστευτο: έξω από το σπίτι του θα σταθμεύσει ένα μαγικό τρένο – το πολικό εξπρές – το οποίο έχει προορισμό τον Βόρειο Πόλο και το σπίτι του Άγιου Βασίλη!

Μια ταινία που θα ζεστάνει τις καρδιές σας και ζωντανεύει τη μαγεία των Χριστουγέννων!

The Muppet Christmas Carol



Πρόκειται για την Muppet εκδοχή του A Christmas Carol (με τον Michael Caine που αποτελεί μια σπάνια ανθρώπινη παρουσία ως Εμπενίζερ Σκρουτζ), μια υπέροχη ταινία, που στην πάροδο του χρόνου θεωρείται από τις πιο αγαπημένες μιας ολόκληρης γενιάς.

Μια τρυφερή, γιορτινή ταινία με εκπληκτική μουσική και ειδικά εφέ, για όλη την οικογένεια.

Elf (Το ξωτικό των Χριστουγέννων)



Ο Μπάντι, που μεγάλωσε μαζί με τα ξωτικά του Αι-Βασίλη, αναζητά στη Νέα Υόρκη τον πατέρα του, έναν κυνικό εκδότη παιδικών βιβλίων, αναστατώνει τη ζωή του, όπως και πολλών άλλων με την αφέλειά του, αλλά καταφέρνει να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε μια απάνθρωπη μητρόπολη.

Τα Χριστούγεννα του Ντένις του Τρομερού



Η ταινία αυτή έχει εξέχουσα θέση στην καρδιά μας! Είναι μια έκδοσή του “A Christmas Carol” όπου ο κ. Wilson εμφανίζεται ως μια εκδοχή του Scrooge. Ενώ ο Ντένις έχει τα δικά του προβλήματα, με τους γείτονες να τον κοροϊδεύουν και να τον φοβερίζουν κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να δώσει στο κ. Wilson να κατανοήσει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ο Ντένις προκαλεί τις συνηθισμένες του ζημιές …και ένας άγγελος από το μέλλον βοηθά να σωθούν τα Χριστούγεννα για τους Mitchells, τους Wilsons και όλους τους άλλους.

Home Alone – Μόνος στο Σπίτι



Για το τέλος αφήσαμε μια ταινία, all time classic!

Η οικογένεια ΜακΚάλιστερ αποφασίζει να πάει διακοπές στη Γαλλία για τα Χριστούγεννα, όμως ξεχνάνε να πάρουν μαζί τους τον οχτάχρονο γιο τους Κέβιν! Ο Κέβιν μένει μόνος του στο σπίτι τους στο Σικάγο και φαίνεται να το απολαμβάνει, μέχρι τη στιγμή που δύο αποτυχημένοι ληστές προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι του και τότε το διασκεδάζει ακόμα περισσότερο!

Είμαστε σίγουροι πως την έχετε ξαναδεί, αλλά Χριστούγεννα χωρίς «Home Alone», δεν γίνεται!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.